Elounda Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Έχεις δίκιο Παύλο. Σβήνω τα προηγούμενα
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 2 ώρες πριν, Elounda said: Μιλάμε για ταυτότητα και οχι ταυτότητα και τακτοποιηση έτσι Αυτές είναι δύο ξεχωριστές δουλειές! Θα εκτιμήσεις το "κόστος" της μίας, μετά θα εκτιμήσεις και το "κόστος" της άλλης, θα κάνεις και μια μικρή έκπτωση και θα το "....ξεφουρνίσεις"!
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 (edited) Το ανέφερα στον συνάδελφο που είπε λχ ένα ποσο ψ για ταυτότητα. Τεσπα τα των αμοιβών δεν είναι επι του παρόντος,άλλα μεγαλύτερα προβλήματα πρέπει να λυθούν. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να κάνω τπτ εκτος για αδομητο Edited Ιανουάριος 29 , 2021 by Elounda
zazeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Στο χρόνο που κάνει να βγει μια βεβαίωση (με όλα τα στοιχεία έτοιμα) υποβάλλονται ~100 δηλώσεις!! Το σύστημα δεν κολλάει καθόλου πάντως!
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 2 ώρες πριν, Pavlos33 said: Κύριοι την προσοχή σας με την ανάρτηση πιθανών αμοιβών. Διαβάζουν και ιδιώτες που δεν γνωρίζουν τα "εσωτερικά" μας και θα νομίσουν εσφαλμένα ότι αυτές θα είναι οι αμοιβές. Αν θέλετε συνεχίστε στο core members. +1000
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 (edited) Pavlos33, κι εκεί κάποιος να κάνει μια προσπάθεια για το θέμα αυτό, δεν θα 'χει απολύτως κανένα αποτέλεσμα (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα). Το θέμα έχει πολυποίκιλλες περιπτώσεις... Ίσως το μόνο που θα μπορούσε ν' αναφερθεί είναι η "αφετηρία"... Είναι όμως περισσότερο θέμα "κουλτούρας" και "παιδείας επαγγελματικής δραστηριοποίησης" του καθενός μας... Δυστυχώς... Η δική μου λογική λέει πως "όπως στρώσει έτσι και θα κοιμηθεί" ο οποιοσδήποτε.... Ευτυχώς ή δυστυχώς είναι το θέμα της απασχόλησής μας για την επόμενη δεκαετία.... Edited Ιανουάριος 29 , 2021 by ΙΑΣΟΝΑΣ
zazeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Εγώ πάντως ακολουθώ το ρητό των αμερικάνων στις 'μπίζνες': Η δουλειά μπορεί να είναι 2 από τα εξής 3: καλή, φτηνή και γρήγορη. Το πρώτο, λέω στους πελάτες, δεν το διαπραγματεύομαι, διαλέχτε ένα από τα άλλα δύο.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Φιλαράκο, αν μου επιτρέπεις, λάθος ρητό διάλεξες! Εδώ δεν φτουράνε τα αμερικανάκια... Διάλεξε μάλλον τις "...πορτοκαλιές"!!! Άκου τον παλιό...
zazeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 26 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Φιλαράκο, αν μου επιτρέπεις, λάθος ρητό διάλεξες! Εδώ δεν φτουράνε τα αμερικανάκια... Διάλεξε μάλλον τις "...πορτοκαλιές"!!! Άκου τον παλιό... το έχω δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία στις μελέτες στατικής επάρκειας και όντως σκέφτομαι να το επεκτείνω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα