pggiotas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 Και για τους δύο κύκλους μου είπαν…
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση... έχω σε εκκρεμότητα περίπτωση του ΙΙ-a με διαδοχικές παρατάσεις, μπήκα σήμερα αλλά δεν δείχνει τη παράταση που λες και λήγει στις 31/12/2021. Edited Δεκέμβριος 27 , 2021 by dib
pggiotas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε συγκεκριμένα για τον 1ο κύκλο γιατί δεν είναι να έχεις και μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που λένε…. εγώ καλού-κακού έκανα και ένα printscreen στην καρτέλα με την προθεσμία λήξης 30/04/2022 γιατί όπως είπα και πριν δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα ….
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2021 Έχουν δώσει άτυπη παράταση όπως αυτή που ίσχυε μέχρι 31/12/2021. Ισχύει η νέα ημερομηνία μια χαρά, το κάνουν συνέχειαμε τις παρατάσεις κυρίως covid για να μπορέσει ο κόσμος να ολοκληρώσει τις εργασίες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα