SPIMAN Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2021 (edited) Συνάδελφοι καλησπέρα, Στην περίπτωση 3 συνιδιοκτητών διαμερίσματος με ποσοστά 50%, 33,3% και 16,7% αντίστοιχα πρέπει να: 1) λάβω εξουσιοδότηση και από τους 3 ή αρκεί του ενός με το 50%; 2) δηλώσω και τους 3 στο κουτάκι "υπόχρεος" ή αρκεί να δηλώσω τον ένα με το 50%, εφόσον αυτός έχει εξουσιοδοτηθεί απο τους άλλους 2; Επίσης: 1) Στο πεδίο διαίρεση οικοπέδου/ γηπέδου, και δεδομένου ότι η περίπτωσή μου αφορά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, συμπληρώνω "Οικόπεδο/γήπεδο ΜΕ σύσταση οριζοντίου";; 2) Στο πεδίο αριθμός ιδιοκτησιών συμπληρώνω το σύνολο των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ή όχι;; Ευχαριστώ Edited Αύγουστος 30 , 2021 by SPIMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIMAN Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 Συνάδελφοι καλησπέρα, Στην πλατφόρμα του ΤΕΕ για την ΗΤΚ, λίγο πριν την έκδοση του πιστοποιητικού, εμφανίζεται η παρακάτω καρτέλα "στοιχεία πιστοποιητικού πληρότητας": Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια ημερομηνία αυτοψίας βάζουμε;; Σημειωτέον ότι για το ακίνητο που ασχολούμαι έχω εκδόσει βεβαίωση μηχανικού με ημερομηνία αυτοψίας 2/7/2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βlack μπεε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Καλημέρα συνάδελφοι ! Ως πρωτάρης στην διαδικασία έκδοσης Η.Τ. θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) Σε υφιστάμενο κτίριο, μονοκατοικία, προ του 1955 ( έχει γίνει ρύθμιση με 4495/17) , είναι απαραίτητη η μελέτη στατικής επάρκειας ή το δελτίο δομικής τρωτότητας για την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας? 2) Στο φεκ334, άρθρο 2,ΘΘ-ii αναγράφεται: Τύπο στατικού ελέγχου (ΔΕ.ΔΟ.Τ.Α., Τεχνική έκθεση στατικού ελέγχου, Μελέτη στατικής επάρκειας), εφόσον προβλέπεται, το αποτέλεσμα αυτού και την κατάσταση τυχόν εργασιών (ολοκληρωμένες, εκκρεμείς). πώς και πότε θα ξέρουμε αν απαιτείται μελέτη στατικής επάρκειας γενικότερα? ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Εδώ θα βρείς ό,τι θέλεις αλλά σε κατοικία προ 1955, γιατί έγινε ρύθμιση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βlack μπεε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2021 tetris, ευχαριστώ για την απάντηση.. μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα μου παραδόθηκε από τους ιδιοκτήτες κ δηλωση του 4495 για το υπόγειο που έγινε κλειστός χώρος στάθμευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2021 (edited) ερώτημα που μεταφέρθηκε στο e-adeies Edited Σεπτέμβριος 20 , 2021 by anavatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2021 Καλησπέρα! Την απόληξη κλιμακοστασίου σε μονοκατοικία πως την περνάμε στην ΗΤΚ. Στον κατάλογο με τα υπόγεια και ορόφους δεν την αναφέρει. Θα την δηλώσουμε σαν όροφο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2021 Συνάδελφοι είναι η πρώτη καταχώρηση μου για ΗΤΚ . Θέλω να κάνω επεξεργασία και ανέβασμα εγγράφων . Κλικάρω δεξί και μου εμφανίζει μόνο διαθέσιμες ενέργειες χωρίς να ΄΄προχωράει΄΄ . Κάνω κάτι λάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2021 On 12/10/2021 at 3:22 ΜΜ, venezia said: Συνάδελφοι είναι η πρώτη καταχώρηση μου για ΗΤΚ . Θέλω να κάνω επεξεργασία και ανέβασμα εγγράφων . Κλικάρω δεξί και μου εμφανίζει μόνο διαθέσιμες ενέργειες χωρίς να ΄΄προχωράει΄΄ . Κάνω κάτι λάθος ? Μετά την εισαγωγή οικοπέδου κάνατε εισαγωγή ιδιοκτησίας από το «οι υποθέσεις μου» για να πάρετε αριθμό ιδιοκτησίας? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2021 5 ώρες πριν, da-mi said: Μετά την εισαγωγή οικοπέδου κάνατε εισαγωγή ιδιοκτησίας από το «οι υποθέσεις μου» για να πάρετε αριθμό ιδιοκτησίας? Το έκανα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts