dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Εχεις μια οικοδομη, της οποιας, ενα τμημα, εχει επεκταθει κατα λαθος σε ομορο οικοπεδο. Δεν εχεις μετατοπιση της οικοδομης "σε μη συννομη θεση";;; Τι βεβαιωση θα δοσεις;; Δξ για το "εξοικονομω", αλλα δε μπορεις να μεταβιβασεις χωρις νομιμο τιτλο για την επεκταση αυτη. Μιλας με τον δικηγορο για το 1010 του ΑΚ ή για ό,τι αλλο προτεινει.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 @ΜΑΡΙΑΑπό τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα είναι αυτό και συμφωνώ απολύτως με τον Δημήτρη ότι αν δεν λυθεί όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Εξυπακούεται ότι βεβαίωση δεν δίνεται για κανένα λόγο. Πρώτα θα αποκατασταθεί η αυτοτέλεια του ακινήτου και μετά θα γίνουν τα υπόλοιπα. Εάν έχει γίνει τέτοια δήλωση τακτοποίησης είναι παντελώς λανθασμένη και όποιος την χρησιμοποιήσει θα έχει σοβαρό νομικό θέμα. Το ερώτημα ανάγεται στο πως θα πρέπει να λυθεί το ιδιοκτησιακό λόγω καταπάτησης ξένης-όμορης ιδιοκτησίας και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει στο θέμα εδώ
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Ναι δεν είναι εύκολη υπόθεση και συμφωνώ ότι το ιδιοκτησιακό πρέπει να επιλυθεί πρωτίστως.Έλα όμως που αυτές οι διαμάχες κρατάνε χρόνια και παραμένουν τα κτίρια με τα προβλήματα να τους ακολουθουν και εμείς να προσπαθούμε να βρούμε άκρη.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Θα ακολουθήσω το thread που μου υποδείξατε. Να είστε κάλα!!
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Καλή έκβαση στην υπόθεσή σου. 1
patty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2021 Καλησπέρα οριστικοποίησα ταυτότητα κτιρίου χωρίς να επισυνάψω ΠΕΑ, είναι υποχρεωτικό? πρέπει να κάνω τροποποίηση και να το προσθέσω όταν το κάνω? Ευχαριστώ πολύ!
Doctorbike Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 23 ώρες πριν, patty said: Καλησπέρα οριστικοποίησα ταυτότητα κτιρίου χωρίς να επισυνάψω ΠΕΑ, είναι υποχρεωτικό? πρέπει να κάνω τροποποίηση και να το προσθέσω όταν το κάνω? Ευχαριστώ πολύ! Ναι έπρεπε να είχες επισυνάψει το ΠΕΑ. 1
ANDRKOR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 Καλησπέρα σε όλους. Κάνω την 1η μου Ηλεκτρονική Ταυτότητα και θέλω να ρωτήσω ποτέ υπάρχει απαίτησει για εισαγωγή στο σύστημα πίνακα χιλιοστών και μελέτης δαπανών. Τον πίνακα χιλιοστών τον βρίσκουμε από την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας. Την μελέτη δαπανών;
venezia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 7 λεπτά πριν, ANDRKOR said: Καλησπέρα σε όλους. Κάνω την 1η μου Ηλεκτρονική Ταυτότητα και θέλω να ρωτήσω ποτέ υπάρχει απαίτησει για εισαγωγή στο σύστημα πίνακα χιλιοστών και μελέτης δαπανών. Τον πίνακα χιλιοστών τον βρίσκουμε από την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας. Την μελέτη δαπανών; Ανεβάζουμε πίνακα χιλιοστών σε Ο.Ι. Για τα πλήρη δικαιολογητικά δες την παρ. 1 του άρθρου 54 του ν. 4495/2017 3
ANDRKOR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2021 14 λεπτά πριν, venezia said: Ανεβάζουμε πίνακα χιλιοστών σε Ο.Ι. Για τα πλήρη δικαιολογητικά δες την παρ. 1 του άρθρου 54 του ν. 4495/2017 Σε ευχαριστώ πολύ VENEZIA για την ανταπόκρισή σου. Έχω Ο.Ι. (διαμέρισμα πολυκατοικίας) και η μόνη απορία μου είναι πότε απαιτείται μελέτη δαπανών. Είναι προαιρετική η όχι;
Recommended Posts