dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 σε ποιο αρθρο ειναι και εγω δεν το βλεπω;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 6 ώρες πριν, Dudu1993 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Kαλέ μου φίλε, συστήνω ανεπιφύλακτα ν' ακολουθήσεις τη μέθοδο του "...στρίβειν με ελαφρά πηδηματάκια"! Δηλαδή, μακριά από μια υπόθεση, η οποία "μπάζει από παντού"... Σαχλαμάρες έκανε ο φίλτατος ιδιοκτήτης, σαχλαμάρες πάει να κάνει ο φίλτατος γείτονάς του, σπουδαίες σαχλαμάρες έκανε και ο αδαής "συνάδελφός" που ασχολήθηκε.... Φύγε μακριά διότι δεν πρόκειται να πληρωθείς όπως και όσο πρέπει, για να του λύσεις το θέμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2022 23 ώρες πριν, ManousosE said: Αυτό έκανα και προέκυψε το μήνυμα λάθους.... Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManousosE Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Μόλις είχα κλήση από το helpdesk. Μου σύστησαν τα εξής: υλοποιημένη ιδιοκτησία, αναφορά της ΕΕΜΚ, μηδενικές επιφάνειες, και τσεκάρισμα της επιλογής "λοιπή κατασκευή". Δεν το έκανα ακόμα , το μεταφέρω προς βοήθεια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2022 Ευχαριστώ... Ίσως αυτό το "λοιπή κατασκευή" να ξεμπλοκάρει.... όταν το πιάσω ξανά θα το δοκιμάσω ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baryann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής περίπτωση: αδόμητο οικόπεδο με τμήμα αυτού εντός οικισμού και τμήμα εκτός. Το μεγαλύτερο τμήμα του είναι εκτός. Πως το αντιμετωπίζουμε στην καταχώριση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Ίσως ως άτυπη κάθετος-πως αλλιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Θα λάβει/έχει λάβει 2 καεκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baryann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 1 ώρα πριν, zazeng said: Θα λάβει/έχει 2 ώρες πριν, ΚΑΝΑ said: Ίσως ως άτυπη κάθετος-πως αλλιώς! Δηλαδή μια ταυτότητα για το εντός κ μια για το εκτός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baryann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2022 1 ώρα πριν, zazeng said: Θα λάβει/έχει λάβει 2 καεκ; Δεν υπάρχει ΚΑΕΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts