Βασιλης λυμπεροπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Γεια σας Σχεδιάζω να μετακομίσω στην επαρχία και να φτιάξω το σπιτι μου εκεί καθώς και μια φάρμα και σχεδιάζω να βάλω φωτοβολταϊκά για να τροφοδότησω με ρεύμα τα πάντα στο κτήμα έχω κάνει μια έρευνα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για φωτοβολταϊκά συστήματα και έχω καταλήξει σε ένα πλάνο αλλά χρειάζομαι την βοήθεια και ενός έμπειρου ανθρώπου για να το επικοινωνήσω και να αρχίζει να παίρνει μορφή η ιδέα μου και η σκέψεις μου δεν είμαι επαγγελματίας στον τομέα αλλά έχω αντίληψη σαν άνθρωπος σημαντικό για μπορέσουμε να συνεργαστούμε Και ψάχνω ανθρωπους να εργαστούμε μαζί να ανταλλάξουμε ιδέες να με βοηθήσουν στην αναζήτησή υλικων και να πάμε να το δημιουργήσουμε όταν έρθει η ώρα μέσα στους επόμενους μήνες φυσικά θα υπάρξει και ανταξια αμοιβή που θα αποφασιστεί από κοινού και ότι άλλο χρειαστεί Αν ύπαρχει κάποιος ο οποίος να ενδιαφέρετε να συνεργαστούμε για αυτό το project ας επικοινωνήσει μαζί μου να πούμε παραπάνω πράγματα Ευχαριστώ εκ των προτερον 1
Bill22 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ η αναζήτηση πελατών/ μηχανικού. Μια αναζήτηση στο Internet θα σας δώσει πολλές επιλογές.
Βασιλης λυμπεροπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Ενταξει σε Ευχαριστώ για την διευκρίνιση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα