karabasilig Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 Καλησπέρα! Θέλω με ΕΕΔΜΚ να κατασκευάσω στεγαστρο της παρ 79,αρ.2 ΝΟΚ σε υφιστάμενη εγκατάσταση (ποιμνιοστάσιο) ,σε γεωτεμάχιο σε εκτός σχεδίου περιοχή Παρατηρώ πως με το άρθρο 108, Ν4759/2020 η παρ. 7ια του άρθρου17ΝΟΚ διαμορφώνεται ως εξής: "Επί των ακαλύπτων χώρων του οικοπέδου και εφόσον καλύπτεται η υποχρέωση για φύτευση επιτρέπεται η κατασκευή στεγάστρων σε οποιαδήποτε θέση"-Καταργείται δηλαδή ο περιορισμός πλάτους κατασκευής 1/4Δ εντός υποχρεωτικών ακαλύπτων. Πιστεύετε πως μπορεί τμήμα της κατασκευής να βρίσκεται ακόμη κ εντός των υποχρεωτικών πλάγιων αποστάσεων? (Στην περίπτωση μου 15,00μ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 Δεν ξέρω κατά πόσον αναφέρεται μόνο σε οικόπεδα , ή περιλαμβάνει και τα γήπεδα όπως είναι η δικιά σου περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2021 3 ώρες πριν, karabasilig said: Καταργείται δηλαδή ο περιορισμός πλάτους κατασκευής 1/4Δ εντός υποχρεωτικών ακαλύπτων. Η υποχρέωση 1/4 Δ ή 1/4δ στα πλάγια και πίσω όρια ισχύει και θα την βρείς στην §4στ του άρθρου 17. και σύμφωνα με το άρθρο 1§2ια ισχύει και εκτός σχεδίου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabasilig Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2021 Έχεις δίκιο, σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα