AristidisZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 (edited) @pirsogiannis α) με εισαγωγή νέου εντύπου το έβγαλα (δεν έχω κάνει οριστική υποβολή ακόμα) υπόψην ότι στην ημερομηνία "έως" μπορείς να βάλεις ότι θέλεις β) προφανώς ναι... Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι και εγώ έχω ένα πλαστικό φάκελο που έχω ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα μαζί, έβαζα και την άδεια μετακίνησης, τώρα προσέθεσα την ταυτότητα του ΤΕΕ, τύπωσα και τα στοιχεία από το Τάξις, πλέον δε χωράει στο μπουφάν της μηχανής πρέπει να βρω πως θα τα κάνω split... Nα δούμε τι άλλο θα μας ζητήσουν Επόμενο βήμα SMS από τον πελάτη με την διεύθυνσή του... Edited Φεβρουάριος 13 , 2021 by AristidisZ
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Α ωραία σ'ευχαριστώ. Άρα πρέπει να γίνει εισαγωγή νέου εντύπου, δεν ενημερώθηκε αυτόματα το υφιστάμενο όπως γινόταν μέχρι τώρα, που ανανέωνε μόνο του τις ημερομηνίες. Αυτό με το "έως" τι κουλό είναι άραγε? Σάμπως ξέρουμε μέχρι πότε θα κρατήσει το λοκνταουν και άρα η απαίτηση κατοχής του εντύπου?Δηλαδή αν το βάλει κάποιος έως 31/12/2021 ?
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 (edited) Σου είπα, μέχρι το μουντιάλ του 22 Edited Φεβρουάριος 13 , 2021 by AristidisZ
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Σε βλέπω κατακαλόκαιρο να τριγυρνάς με το μπουφάν της μηχανής μπας και χωρέσουν όλα ...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 (edited) 1 hour ago, AristidisZ said: υπόψην ότι στην ημερομηνία "έως" μπορείς να βάλεις ότι θέλεις Συνάδελφος πριν λίγο μου είπε ότι ημερομηνία δέχεται μέχρι 28/2. Με 1η/3ου μου είπε ότι χτυπάει, κατά την υποβολή. Δεν το έχω εξακριβώσει, απλά μεταφέρω ότι μου είπε. Edited Φεβρουάριος 13 , 2021 by georgegaleos
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δεν το είχα υποβάλει οριστικά, για αυτό και με άφηνε να βάλει ότι ημερομηνία θέλω Οι κινούμενοι εντός λεκανοπεδίου, τι βάζετε στο πεδίο της 2ης περιφερειακής ενότητας ;
steve aris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Tελική υποβολή........... Στην τελική υποβολή δεν επιτρέπει ημερομηνία μεταγενέστερη της 28/2............. 1111.pdf
Charlie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Ποια ταυτότητα τεε βρε παιδιά; δεν θυμάμαι να έχω ταυτότητα τεε... Πώς είναι; τι μέγεθος; πότε την έδιναν;
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 (edited) Πήρα την ταυτότητα του ΤΕΕ όταν πήρα και την άδεια επαγγέλματος. Ισχύει ακόμα; Η ταυτότητα δεν γράφει ημερομηνία λήξης. Edited Φεβρουάριος 13 , 2021 by Dio_the_Theo
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα