g-volos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Συνάδερφοι θα ήθελα να ρωτήσω αν στις πολεοδομίες στις πόλεις σας μετράνε τον επίτοιχο στον Σ.Δ.Έμαθα πως το ΥΠΕΧΩΔΕ έστειλε έγραφο προς όλες τις πολεοδομίες να μην μετράνε στον Σ.Δ.Ξέρει κανείς κάτι?
gliout Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Απο οτι ξέρω δεν μετράνε οι επίτοιχοι (πως άλλωστε!). Ειναι ένας τρόπος και για να γλυτώνεις το λεβητοστάσιο στις μελέτες.
g-volos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Στο δήμο Βόλου μετράνε.Αν δεν κάνω λάθος είναι και ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που γίνεται αυτό!!!!!
nrvk Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Γιαννάκη, στο Βόλο της λιλής σας το χαβά έχετε. Ούτε Αθήνα ούτε Πάτρα μετράνε στο συντελεστή. Πες στο φωστήρα στην πολεδομία που σ' το είπε να σ' το τεκμηριώσει.
CostasV Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Στο δήμο Βόλου μετράνε.Αν δεν κάνω λάθος είναι και ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που γίνεται αυτό!!!!! Σε μία υπάρχουσα οικοδομή που έχει εξαντλήσει τον ΣΔ, στον Δήμο Βόλου, απαγορεύεται να μπει επίτοιχος λέβητας; Τι γίνεται τότε ;
CostasV Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 dipoli, για να το λες, κάτι θα έχεις δει . Για πες μας και μας ... πώς τον εντοιχίζουν ;
dipoli Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Oχι δεν έχω δεί τίποτα, αλλα μου φάνηκε τόσο αστείο το θέμα της προσμέτρησης του επίτοιχου στον ΣΔ που μου ήρθε αυθόρμητα. Πραγματικά η γραφειοκρατεία είνα ανίκητη. Θα μπορούσε όμως αυτό να αποτελεί λύση για να ξεπεραστεί ο καρεκλοκένταυρος; Δηλαδή να φτιαχτεί μια αρχιτεκτονική προεξοχή (δεν μετράει στον ΣΔ) και πάνω ή κατω απο αυτήν να τοποθετηθεί ο λέβητας. Αν τον έβαζες σε Η/Υ χώρο θα μετρούσε και πάλι στον ΣΔ; Η τον μετρούν στην κάλυψη μόνο; Γιατί στον ΣΔ δεν έχει νόημα, (οχι οτι στην κάλυψη έχει αλλα τέλος πάντων)...
g-volos Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Αν θέλεις να βάλεις επίτοιχο και δεν έχεις δόμηση πρέπει να κάνεις εσοχή την οπόια θα πρέπει να δέιξεις και στην θερμομόνωση.Για όσους δεν ξέρουν ο προϊστάμενος της πολεοδομίας του δήμου Βόλου είναι ΠΕΡΙΠΤΟΣΑΡΑ.Μας έχει έχει κάνει να σκίσουμε τα πτυχία μας ο τύπος........
CostasV Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Αφού δεν σας ανάγκασε να ξεκινήσετε και την διαδικασία μεταφοράς συντελεστή δόμησης, πάλι καλά να λέτε Αυτή η εσοχή που λες, πώς γίνεται ; Από απλή περιέργεια ρωτώ. Αν είναι εύκολο τράβα μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα