Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Χωρίς να θέλω να εκτρέψω την κουβέντα σας, δεν υπάρχει τρόπος να μπούν χ-ιαστί συνδέσμοι σε ένα τοίχωμα;;
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 erling Ναι εκει εχω βαλλει υποστυλωματα και στη μεση της μεγαλη διαστασης... Οι δεσμικες τι σχεση εχουν...?? Απλα μπαινουν στην αναλυση οχι στη διαστασιολογηση.... Η βασικη διαφορα στα πεπερασμενα ειναι η ενταση εκτος επιπεδου... Επισης οι ιδιομορφες... Θελω να το ψαξω λιγο ακομα, γτ δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο με πεπερασμενα και θελω να σιγουρευτω για την προσομοιωση....
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Χαρά στο κουράγιο του ιδιοκτήτη να πληρώσει τα μπετά!!! Εγώ θα έλυνα με q=1,5, πεπερασμένα και ισοδύναμη στατική. edit: Πρόσεχε με τα κρυφοϋποστυλώματα γιατί αλλάζουν τις ροπές αδράνειας των μελών (τοιχωμάτων).
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Το ΦΕΣΠΑ ντεν εκει πεπερασμενα καρδια μου... Καλα δεν βγαινει και καμια τεραστια ποσοτητα σκυροδεματος... Αλλα ειναι τμημα μεγαλης βιομηχανικης μοναδας... Οποτε ειναι ψιλοπραματα...
erling Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Επειδή είπες πως το πρόβλημα είναι στις κολώνες, γιατί δεν καταλαβαίνει σωστά τις δεσμεύσεις. Για δοκίμασε να δεις... Δεν χάνεις τίποτα. Τα τοιχώματα θα έχουν οριζόντια φορτία κάθετα στο επίπεδό τους?
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Αν έχεις το Fedra μπορείς να βγάλεις εντατικά από εκείνο. Δεν έχω δουλέψει το Fedra αλλά νομίζω μπορείς να αξιοποιήσεις τα πεπερασμένα του. Αν δεν έχεις το Fedra τότε βουρ στο Scia και απ ότι διαβάζω στο εκεί θέμα του...θα περάσεις καλά!!!:p:p:p Λογω σεισμου.. Μόνο εξαιτίας της μάζας τους?
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Εχω και το Φερδα... Αλλα δεν ξερω αν διαστασιολογει (με οπλισμο εννοω) τοιχους απο ΟΣ... Επισης δεν λαμβανει υποψη την ενταση εκτος επιπεδου.. Εκτος επιπεδου ενταση εχω μονο λογω σεισμου..
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Η διαστασιολόγηση φίλε terry θα γίνει "χεράτο". Εντατικά μόνο από το Φέδρα.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Aλλα σου ξαναλεω οτι δεν λαμβανει ενταση εκτος επιπεδου... Θεωρει οτι το σεισμο παραλαμβανουν οι τοιχοι παραλληλα με τη διευθυνση του.. Αλλα εδω ειναι θεμα για το ΦΕΣΠΑ... Ας μεινουμε σε αυτο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα