Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

μου ετυχε σε εναν ξυλοτυπο να εχω υποστυλωμα υψους 5 μετρων με δοκο κατα τη χ διευθυνση στα 3 μετρα υψος.

ετσι κανονικα κατα την χ, εχουμε 2 μηκη λυγισμου 3 και 2 μετρα ενω για την αλλη ειναι ενιαιο το μηκος λυγισμου δηλ 5 μετρα.

με την υποστηριξη που επικοινωνησα, μου ειπαν οτι δεν μπορω να παρω διαφορετικα μηκη ανα διεθυνση και αν ειναι να δωσω 5 μετρα και στις 2 διευθυνσεις. (γιατι υπαρχει κομβος στα 3 μετρα υψος)

το εχει συναντησει κανεις?

Δημοσιεύτηκε

Και αν στην διευθυνση που εχεις τα 2 μηκη λυγισμου αναπτυχθει αρθρωση, τοτε στην άλλη τι μηκος θα εχεις;;

Για εμενα απο την στιγμη που εχεις δοκο καπου, τοτε το σωστο ειναι να δινεις 2 μηκη λυγισμου.

Δημοσιεύτηκε

εκανα λαθος, το αντιθετο μου ειπαν, δλδ να θεωρησω 2 μηκη λυγισμου (3μ&2μ) και στις 2 διευθυνσεις.

φανταζομαι και αλλοι να ειχατε την ιδια απορια. τι κανατε?

Δημοσιεύτηκε

Κάτι που το κάνει αυτόματα το πρόγραμμα (2 μήκη δηλαδή) κάτι που και εγώ πιστεύω πως είναι σωστό.

Δημοσιεύτηκε

μα δεν ειναι σωστο. κατα την ψ δεν υπαρχει πλευρικη δεσμευση αρα πρεπει να ληφθει ενιαιο μηκος λυγισμου 5 μετρων...

Δημοσιεύτηκε

ε δεν μπορω να κανω και αλλιως...

δεν ειναι ομως θεωρητικα σωστο, μιας και στη μια διευθυνση αλλαζει η λυγηροτητα. (θελει δλδ ελεγχο λυγηροτητας)

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Το θεμα ειναι στην κατασκευη τι θα γινει.

Ελπιζω να δεχεσαι οτι εκει θα καλουπωθει και θα οπλιστει με αναμονες και οχι με μονοκομματα σιδερα.

Αρα καλα θα κανεις να δωσεις 2 μηκη λυγισμου.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
δεν ειναι ομως θεωρητικα σωστο

Είσαι προς την πλευρά της ασφάλειας, γιατί επί της κατασκευής μάλλον θα γίνει αυτό που λέει ο saltapidas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.