sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 ποσο κανει η αναβθμιση σε EC με και χωρις pushover?
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Ρητορικο το ερωτημα, αλλα αν καποιος εχει αποψη ειναι δεκτη. Πως προκυπτουν τα 2Φ16 α+κ για τα τοιχωματα υπογειου?
McRaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2012 (edited) ποσο κανει η αναβθμιση σε EC με και χωρις pushover? 2800 μόνο ΕC και 3600 με pushover +KANEΠΕ Τί εννοείς 2Φ16 Α-Κ σε τοιχία υπογείου; Η κάθε εταιρία ας ζητάει ότι θέλει για αναβάθμιση ή νέα έκδοση.Πλέον δέν υπάρχουν για να δώσουμε, οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο(!) Επίσης μία ερώτηση σχετικά με ΚΑΝΕΠΕ στο Φέσπα: Διαστασιολόγηση βυσμάτων κάνει τελικά; Edited Δεκέμβριος 25 , 2012 by McRaster
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Εννοεις βλητρων σε μανδυες ενισχυσης? Αν και δεν ειμαι χρηστης του προγραμματος, σε ημεριδα που ειχε γινει αρχες Δεκεμβριου στο park στην αθηνα για παρουσιαση των δυνατοτητων ΚΑΝΕΠΕ pushover ειχε αναφερθει οτι δεν διαστασιολογει βλητρα. Παντως ρε παιδια πολυ ακριβο το fespa. Επειδη τωρα τελευταια την ψαχνω για αγορα προγραμματος ειχα παρει προσφορα για beton, μεταλλικα, ΚΑΝΕΠΕ 5500 !!!! Μου φανηκε εξωφρενικη η τιμη για τις εποχες που διανυουμε. ΟΚ δεν εχει μεν συνδρομη, αλλα αν ζηταει τετοια ποσα για αγορα και μετα 1500 2000 για καθε αναβαθμιση τοτε καλυτερα να ειχε...
McRaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Εννοεις βλητρων σε μανδυες ενισχυσης? Αν και δεν ειμαι χρηστης του προγραμματος, σε ημεριδα που ειχε γινει αρχες Δεκεμβριου στο park στην αθηνα για παρουσιαση των δυνατοτητων ΚΑΝΕΠΕ pushover ειχε αναφερθει οτι δεν διαστασιολογει βλητρα. Ναι αυτό εννοώ, λάθος έκφραση(!)
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε ευκωδικες? ειναι κανοποιημενος? αν καποιος εβαλε και την pushover, ας μας πει εντυπωσεις. τελος παλι εντυπωσεις για το Fespa R - ΚΑΝΕΠΕ.
Athan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (edited) Κάποια από τα παραπάνω έχουν αναφερθεί εδώ: http://www.michaniko...a-ΚΑΝΕΠΕ/ Edited Φεβρουάριος 15 , 2013 by Athan
McRaster Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Είναι ίσως το μόνο πρόγραμμα με ολοκληρωμένους ευρωκώδικες.
statik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Γεια χαρα Μπορει κανεις επανω σε Pushover αναλυση να μου εξηγησει το την παρακατω εικονα? Uploaded with ImageShack.us Εχω βαλει ελεγχοm;ono στην σταθμη Επι/τας Σημαντικες Βλάβες (SD) H στοχευμενη μετακινηση ειναι η χοντρη κουκιδα στα 2.070 cm. Ως εδω καλα. Δεν καταλαβαινω την καθετη μπλε SD γυρο στα 5 εκ. πανω στο σημει θραυσης αυ? Τι παριστανουν οι καθετες αυτες?
Athan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 OΙ κάθετες παριστούν την ικανότητα, η δε τομή με το φάσμα την απαίτηση. Γενικά αν οι κάθετες είναι δεξιά των τομών σε όλα τα διαγράμματα - διευθύνσεις έχεις επάρκεια για τη δεδομένη στθ επιτελεστικότητας. Στην περίπτωσή σου η ικανότητα για την sd συμπίπτει με την ολική κατάρρευση au.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα