ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Οκ. Σε αυτό που αναφέρομαι συμφωνείς;
lazikos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 θα ήθελα την βοήθειά σας στην προσομοίωση μια διατομής στο fespa. Έχω ένα γωνιακό υποστύλωμα και θέλω να το μετατρέψω σε γωνιακό τοίχωμα. επισυνάπτω την φωτογραφία με την αρχική κατάσταση και με 2 τρόπους προσομοίωσης. Θα ήθελα την άποψη σας για το ποιος είναι ο πιο σωστός. Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 δεν ξέρω πως δουλεύει το φέσπα αλλά από αυτά που δείχνεις κάνε τη 2η
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Φυσικα το 2ο Αλλα γτ να κανεις γωνιακο το τοιχωμα?? και γιατι να βαλλεις εκει την κολωνα??? ΥΓ. Μαλλον πας για ενισχυση...Δεν ξερω αν το ΦΕΣΠΑ θα προχωρησει σε σωστη αναλυση αυτης της ενισχυσης...
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 σε μεγάλη φόρμα το 2. 3-0 μέχρι στιγμής και με μεγάλη μπάλα ταυτόχρονα
lazikos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Το τοίχωμα γίνεται γωνιακό διότι ο φορέας παρουσιάζει μεγάλη ανομιομορφία στην κατανομή των τοιχωμάτων με αποτέλεσμα το κεντρο μάζας με το κέντρο στροφής να έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Με αυτή την τοποθέτηση βελτίωνεται αρκετά η κατάσταση. Το υποστύλωμα υπάρχει ήδη εκεί και απλά κατασκευάζονται τα 2 νέα τοιχώματα.
lazikos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Μήπως θα ήταν καλύτερα με την 2η προσομοίωση να αλληεπικαλύπτονται οι διατομές, όπως προτείνει και το manual του fespa? (όπως στην φωτογραφία)
jackson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Γιατί δεν κάνεις τις δοκιμές και να δεις τις διαφορές; (που κατά τη γνώμη μου θα είναι αμελητέες)
lazikos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Βασικά η κύρια διαφορά που παρατηρώ είναι η μεγάλη μετακίνηση που παρουσιάζει το κέντρο ελαστικής στροφής με τους 2 τρόπους προσομοίωσης. Στην δεύτερη περίπτωση που οι διατομές αλληεπικαλύπτονται, (όπως προτέινει και το fespa για σύνθετες διατομές τοιχωμάτων), δίνει στο φορέα μεγαλύτερη δυσκαμψία από ότι στην πρώτη προσομοίωση που απλά εφάπτονται οι διατομές των τοιχωμάτων στο ήδη υπάρχων υποστύλωμα. Για αυτό το λόγο προβληματίζομαι ποιά από τις 2 επιλογές είναι σωστή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα