sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Επομένως θα σου πρότεινα να μη δημιουργήσεις τρεις στάθμες-ορόφους εκεί που πατάνε τα πλατύσκαλα, αλλά να σπάσεις μόνο το υποστύλωμα σε τρία κομμάτια, χρησιμοποιώντας κόμβους. εν τελει ειτε το ενα ή το αλλο, νομιζω ιδια ακριβως ειναι το αποτελεσμα και η προσομοιωση.
terminator Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 εν τελει ειτε το ενα ή το αλλο, νομιζω ιδια ακριβως ειναι το αποτελεσμα και η προσομοιωση. ναι, και κερδίζεις παστέλι
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Αν ρωτήσεις πάντως στη Λογισμική, πες μας ενημερωτικά τι σου είπαν και αυτοί.
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 εχει παρει κανεις το module για ευρωκωδικες? εντυπωσεις.
zografos_k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Μπορει καποιος να μου πει πως παιρνει το Fespa τους κωδικους ενεργοποιησης μεσω Internet?? Δε βλεπω καποια επιλογη πουθενα και θυμαμαι οτι κατι γραφεις κ σου πεταει το μυνημα για ληψη των κωδικων μεσω διαδικτυου.
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Αυτοματα...Σε ρωταει αν θελεις να συνδεθει με το διαδυκτιο και να τους παρεις...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δε ρωταει τιποτα. Απλα ανοιγει και δουλευει αλλα δε μπορω να χρησιμοποιησω στοιχεια απο δομ. χαλυβα λεγοντας μου πως δεν εχω την απαραιτητη αδεια. Μου ειχαν πει απο την εταιρια μια εντολη για να βγαζει το μυνημα για ληψη κωδικων ενεργοποιησης, αλλα το ξεχασα.
ilias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δε τους ρωτάς απ΄ευθείας να είσαι σίγουρος?
axoul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 γραφεις REN μόλις μπεις στο πρόγραμμα και ξεκινάει αυτόματα την διαδικασία ενεργοποίησης
zografos_k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Ναι αυτο εννοουσα. Ευχαριστω. Μονο που δεν μου εχουν περασει το πακετο των μεταλλικων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα