AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Εγώ το βλέπω κάπως έτσι: Δεν επηρεάζεται με κάποιον τρόπο το διάγραμμα ροπών και η απόσταση των σημείων μηδενισμού των ροπών από την ανισοσταθμία...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Γιατί επιλέγεις πάκτωση στην δοκό Ζ? Εδώ είναι το κουμπί. Προσωπικά θα επέλεγα 0.80 αντί για 0.6 και 1.0 αντί για 0.8 σύμφωνα με την παρακάτω λογική
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Ροπές διορθωμένες, κατά την άποψή μου, στο σχέδιο του AlexisPap.
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Του Αλεξη ειναι το σωστο...Εσυ στη Ζ δοκο γτ βαζεις τη ροπη (στο σχεδιο σου) εντος τους υψους της δοκου αυτης??? Ή απλα ετσι βγηκε το σχεδιο???
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Εγώ πιστεύω πως στην δοκό Ζ η ροπή μηδενίζεται, αφού δεν την θεωρώ πάκτωση αλλά στήριξη. Δεν έχουν δηλαδή συνέχεια οι δύο πλάκες λόγω της ανισοσταθμίας.
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Κανεις λαθος..Δεν μηδενιζεται η ροπη.....Ειναι στηριξη.... Λυσε με το χερι δυο δοκους που δεν ειναι σε συνεχεια και προσομοιωσε την δοκο Ζ με ενα κατακορυφο τμημα....Δες τι ροπες βγαζει....
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Χμ... προχώρησε η κουβέντα. Τι να κάνουμε, αφοσιώθηκα στα ηλ/κά! Δεν μηδενίζονται οι ροπές. Για να μηδενιστούν πρέπει το άκρο της πλάκας (δηλαδή η δοκός) να στραφεί. Αλλά προς τα που θα στραφεί, δεξιά ή αριστερά; ή θα σπάσει η δοκός ώστε να στραφεί ένα τμήμα δεξιά και ένα αριστερά; ή μήπως θα σπάσουν οι πλάκες (ή η μία από τις δύο). Θα μου πεις ότι είναι δυνατόν... Αλλά ο ΕΚΩΣ δεν το επιτρέπει: Ανακατανομή ροπών μέχρι 15%...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Μια αναλυση με ΠΣ θα μας ελυνε τις αποριες... Πολυ σωστα τα λες...Αλλα για να σπασει η πλακα μιλαμε για μεγαλα φορτια όχι για τα συνηθη των κτηριακων....
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 ...μιλαμε για μεγαλα φορτια... βασικά μιλάμε για λάθος σχεδιασμό...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα