Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το βαρέλι του ξυλολεβητα συμπληρώνει συνέχεια νερό.


Nikos Loumpourdis

Recommended Posts

Καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες ακούω το βαρέλι του ξυλολεβητα μου το οποίο είναι στην σοφίτα του σπιτιού μου να συμπληρώνει συνέχεια νερό, έψαξα για διαρροές αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά.

Η αιτίες που πιστεύω ότι μπορεί να προκάλεσαν την ζημιά είναι 2

1ον η παγωνιά μπορεί να έσπασε κάποια σωλήνα.

2ον μια νύχτα το γέμισα ξύλα και πήγα για ύπνο και έγινε διακοπή ρεύματος ενώ κοιμόμουν με αποτέλεσμα ίσως επειδή δεν κυκλοφορούσαν τα νερά ίσως έγινε υπερθέρμανση και κάτι καταστράφηκε αλλά δεν ξέρω τι είναι.

Έχει λοιπόν εδώ και 10 μέρες που το βαρελάκι μου συμπληρώνει συνέχεια νερό, το φλοτερ ανέβηκα το είδα και δουλεύει μια χαρά. Στην σοφίτα δεν έχω διαρροή. Μια μέρα μετά την διακοπή ρεύματος έγινε και διακοπή νερού τα σώματα του επάνω ορόφου από το διώροφο σπίτι άδειασαν από νερό. Κάτι που με κάνει να πιστεύω κατά κύριο λόγο  ότι έχω διαρροή νερού από κάποιο σωλήνα.

Οι ενέργειες που έχω κάνει είναι να δώσω ανάποδα νερά από την βρύση στο λέβητα μέχρι να κάνει υπερχείλιση το βαρέλι και εξαέρωση τα σώματα. Αυτή την στιγμή έχω θέρμανση αλλά το βαρελάκι συνεχίζει να συμπληρώνει νερό.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μπορεί να συμβαίνει? Κι αν καλέσω υδραυλικό από την στιγμή που δεν μπορώ να βρω την διαρροή θα μπορέσει νά λύσει το πρόβλημα;

 

 

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα διαρροή, ίσως μέσα στο λέβητα!

Αν ο υδραυλικός δεν είναι ερασιτέχνης, αλλά έμπειρος επαγγελματίας, θα τη βρεί!

Edited by antloukidis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.