Vassia_H Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Συνάδελφοι καλημέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ από χθες να μπω στην καρτέλα μου στον ΕΦΚΑ. Αφού δώσω και το ΑΜΚΑ και επιλέξω να δω "εισφορές μη μισθωτών" μου βγάζει ένα μήνυμα "Πρόβλημα φόρτωσης σελίδας" (δείτε και το print screen). Δοκίμασα να μπω και από άλλο browser, διέγραψα τα cookies αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εσείς βλέπετε κανονικά την πλήρη καρτέλα σας; Αν ναι, τί μου προτείνετε να κάνω για να επιλυθεί το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ πολύ κι εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Το ίδιο πρόβλημα έχω σήμερα που δοκίμασα από διάφορους browser, opera-mozilla-chrome. Λογικά θα το φτιάξουν, μπορεί να γίνεται κάποιο service... 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Μπαίνει κανονικά από διάφορους browsers. Δεν είχα δοκιμάσει βέβαια νωρίτερα αλλά τώρα δεν έχω κάποιο θέμα. 1
Vassia_H Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Γιώργο δοκίμασα πριν λίγο και παραμένει το πρόβλημα ρε γμτ...Δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα πρέπει να κάνω για να επιλυθεί.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 (edited) Δοκιμάζω να μπω τώρα. Μια χαρά μπαίνει. Δοκίμασε απευθείας από εδώ: https://www.idika.org.gr/EfkaServices/Default.aspx Edited Φεβρουάριος 17 , 2021 by georgegaleos 1 1
Vassia_H Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Από αυτό το link μπαίνει μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα