ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Μια έδραση προς σχολιασμό Λείπει η κονία κάτω από τις πλάκες http://www.michanikos.gr/attachment.php?attachmentid=192&d=1209748683
dratsiox Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 είναι αρκετά συνηθισμένο Άρη αν και δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου
Achelleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Για την φωτογραφία του Αρη: Αναφαιρόμενος στην πλάκα έδρασης, πώς υπολογίζει κανείς τις ενισχύσεις σύμφωνα με τον Ευροκώδικα? Νομίζω ότι στο Παράρτημα j όπυ υπολογίζονται αυτού του είδους οι συνδέσεις δεν προβλέπονται ούτε λάμες ακαμψιας ούτε περισσότερα των 4 αγκύρια ανα πλάκα έδρασης Παρεπιπτόντως χρησιμοποιώ το πρόγραμμα NEXT, και έχω λύσει πακτώσεις σκυροδέματος- Χαλύβδινου στύλου και για βιομηχανικά κτίρια και για οικίες- γραφεία. Αχιλλέας
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 τα πανέλα πως τα τοποθετεις όταν έχεις λεπίδες ακαμψίας? εχεις τα u απ΄εξω εδώ, έτσι? γιατι δεν βλεπω
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 3) Για την φωτογραφία του Αρη: Αναφαιρόμενος στην πλάκα έδρασης, πώς υπολογίζει κανείς τις ενισχύσεις σύμφωνα με τον Ευροκώδικα? Νομίζω ότι στο Παράρτημα j όπυ υπολογίζονται αυτού του είδους οι συνδέσεις δεν προβλέπονται ούτε λάμες ακαμψιας ούτε περισσότερα των 4 αγκύρια ανα πλάκα έδρασης Τι προβλέπεται? Εγώ ευρωκώδικά χρησιμοποίησα
Achelleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Φίλε άρη, στον Ευροκώδικα, απ' όσο ξέρω, προβλέπεται μόνο πλακα έδρασης, χωρίς λάμες ακαμψίας.... Και τέσσερα , μόνο , αγκύρια. Στο κάτω κάτω οι λάμες ακαμψίας το μόνο που κάνουν είναι να σε απαλλάξουν από ορισμένους ελέγχους που αφορούν την αντοχή της πλάκας έδρασης. Παλαιότεραέίχα ρωτήσει τον μηχανικό που ανέπτυξε το ΝΕΧΤ γιατί δεν έχει δώσει στο πρόγραμμα την δυνατότητα να λύνει συνδέσεις με περισσότερα των 4 αγκυρίων και με τέτοιες λάμες. Η απάντηση του ήταν οτι δεν προβλέπεται από τον Ευροκώδικα 3 και οτι δεν χρειάζεται, αφού οποιαδήποτε περίπτωση αντιμετωπίζεται με αύξηση του πάχους της πλάκας έδρασης. Για να λύζουμε την απορία μας θέλουμε το Annex j του Ευρωκώδικα το οποίο δυστυχώς δεν έχει το ΤΕΕ μεταφασμένο Αχιλλέας Συγνωμή για το λάθος, οι συνδέσεις που συζητάμε αναφέρονται στο παράρτημα l και όχι το j όπως λανθασμένα και επανειλλημένως ανέφερα Αχιλλέας
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 για ποιο λογο βαζετε λεπιδες ακαμψιας αντι να αυξησετε το πάχος της πλάκας έδρασης? achelleas δες λιγο τα pm κατι σε ρωτάω
Achelleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Συμφωνώ απόλυτα... χωρια που γλυτώνεις και την αυξηση της διάστασης του υποστυλώματος στην βάση
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Για μένα έδραση ροπής χωρίς ενισχύσεις δεν είναι έδραση ροπής. Αν θέλω ακαμψία και τα αγκύρια απομακρυσμένα από το υποστύλωμα, τότε θα χρησιμοποιήσω νεύρα. τα πανέλα πως τα τοποθετεις όταν έχεις λεπίδες ακαμψίας? εχεις τα u απ΄εξω εδώ, έτσι? γιατι δεν βλεπω Τα u τα έχω απέξω. Εννοείται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα