atifadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2021 καλησπέρα συνάδελφοι, έχω shp se ggr87 και όταν βαζω to basemap του arcmap ή του ktimanet δεν μου καθεται σωστά, υπάρχει αρκετή απόκλιση. Τι κάνω λάθος? Πως το διορθώνω? Ευχαριστώ
peresiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2021 On 2/22/2021 at 5:07 PM, atifadis said: καλησπέρα συνάδελφοι, έχω shp se ggr87 και όταν βαζω to basemap του arcmap ή του ktimanet δεν μου καθεται σωστά, υπάρχει αρκετή απόκλιση. Τι κάνω λάθος? Πως το διορθώνω? Ευχαριστώ Ποιός είναι ο λόγος αυτής της εργασίας σου; ΕΠιπλέον, πώς δημιούργησες το shp ggr87; Από μετρήσεις; Από άλλο υπόβαθρο;
atifadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Το έβαλα σε qgis και καθονταν όλα κανονικά στην θέση τους. Το SHP ήταν απο cad, αρχιτέκτονικού σχεδίου. Στο Arcmap υπήρχε το θέμα
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 @atifadis καλημέρα. Επειδή μνημονεύεις το qgis, γνωρίζεις πώς μπορεί να λυθεί κάτι που συζήταγα εδώ αναφορικά με το qgis? Sorry για το σπαμάρισμα στο θέμα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα