Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σαγρε τοίχος εξωτερικός και ίσιωμα.


Βασίλης.Τ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.εχω ένα εξοχικο στην κινετα. Και υπάρχει ένας εξωτερικός τοίχος γυρο στα 6 μετρα και υψος 1,90-2 μέτρα. Ο τοίχος είναι σαγρε (στυλ πεταχτο) και θέλω να τον κάνω λείο οπότε σκέφτηκα να τον πλυνω να φυγει ότι βρομια υπάρχει να τον περάσω με ασταρι και μετά να βάλω πηχης γυρω στα 2cm και να περασω από πάνω έτοιμο σοβά isomat marmocret και να το ισιώσω .γενικα έχω ασχοληθεί με οικοδομή ( είμαι σχετικά νέος στην όλοι δουλειά)αλλά ποτέ μου δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο οποία ιδέα καλοδεχούμενη.

Edited by Βασίλης.Τ
Link to comment
Share on other sites

Υδροβολή-αστάρι διείσδυσης πόρων-επίχρισμα με πλέγμα όπου απαιτείται. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η πορεία, αλλά μετά μπαίνουν και τα επιμέρους: αν υπάρχουν κούφια θέλουν καθαίρεση, θέλουν επιμέλεια τυχόν οπλισμοί αν υπάρχουν και έχουν οξειδωθεί ή καθαίρεση και επαναχτίσιμο τυχόν λιθοσώματα-ραφές κλπ αν έχουμε ρηγματώσεις. Εξάλλου δεν έχουμε εικόνα και για τί μιλάτε. Υπάρχει υγρασία? Θέλετε απλά να διορθώσετε την όψη του τοίχου χωρίς να υπάρχουν θέματα υγρασίας ? Και πολλά ακόμη. Επίσης,να επιλέξετε επώνυμη εταιρεία και για όλα της τα υλικά να επικοινωνείτε με το τεχνικό τμήμα ρωτώντας για αναλογίες, χρόνους εφαρμογής, τρόπους εφαρμογής κλπ. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Εχω πιεστικό που κάνει γυροβολιά οπότε ειμαι καλυμμένος από αυτό. Υπάρχουν κάτι ρωγμές η οποιες θα πρεπει να διορθωθούν. Υγρασία δεν υπάρχει και το κάνω ποιο πολυ για να μην αποκτήσω θέμα υγρασίας και για θέμα όψεις. Μια πρόχειρη φωτογραφία που έχω είναι αυτη. 

Screenshot_2021-02-25-20-37-17-848_com.miui.gallery.jpg

Edited by Βασίλης.Τ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.