Αγγελικη.κ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Θα μιλήσω μαζί του. Για το συγκεκριμένο παράθυρο υπήρχαν ως εργασίες η αλλαγή αλουμίνιων. θα δω τι θα μου προτείνει και ο ίδιος και θα επανέλθω. ευχαριστω πολύ
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 3 λεπτά πριν, Αγγελικη.κ said: Θα μιλήσω μαζί του. Ειλικρινά, δεν έχετε μιλήσει μαζί του? Από τα γραφόμενα σας, φαινόταν ότι έχετε μιλήσει . Επιπλέον, δεν έχετε στα χέρια σας αντίγραφο της μικρής κλίμακας με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα?
Αγγελικη.κ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Έχω μιλήσει αλλά μου λέει να πω στον γείτονα να μου κάνει καταγγελία αν θέλει. Προφανώς δεν με ικανοποιεί η απάντηση του. Ίσως βέβαια μου το λέει γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς.
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 4 λεπτά πριν, Αγγελικη.κ said: .... αλλά μου λέει να πω... ότι σου πει ο Μηχανικός σου. Δεν κάνεις δημοψήφισμα για να μαζεύεις στατιστικά "απόψεις" ειδικά όταν ζητάς απόψεις απο τους μη έχοντες τα πραγματικά δεδομένα στα χέρια τους. Το θέμα έχει ολοκληρωθεί αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα