cstribal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (edited) Χαίρεται! Θέλω να φτιάξω ένα ξύλινο μικρό σπίτι, ενός δωματίου 12 - 13.5τμ. στην άυλη του σπιτιού μου. Προορίζεται για στούντιο μουσικής παράγωγης και για δικό μου δωμάτιο. Δεν θα έχει ξεχωριστή παροχή ρεύματος αλλά ούτε και νερού. Επίσης να προσθέσω πως η κατασκευή θα είναι στηριγμένη σε ξύλινα ποδιά και δεν θα είναι δεμένη με το έδαφος. Θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει αν και τι άδεια χρειάζεται μια τέτοια κατασκευή. Σας ευχαριστώ! Μην ανοίγεις το ίδιο θέμα σε διαφορετικές θέσεις στο φόρουμ. Δεν επιτρέπεται. Παραμένει σε ισχύ το παρόν θέμα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Μάρτιος 7 , 2021 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equalizer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (edited) @cstribal Ναι, απαιτείται άδεια. Ο μηχανικός, στον οποίον θα απευθυνθείς, θα εξετάσει κατά πόσον είναι σύννομο αυτό που θέλεις και αναλόγως πράττεις. Edited Μάρτιος 7 , 2021 by Equalizer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (edited) cstribal Οτιδήποτε είναι πακτωμένο στο έδαφος και συνδέεται σε δίκτυα κοινής ωφέλειας, θέλει άδεια. Με τον μηχανικό σου θα δεις υπόλοιπα δόμησης και πως θα δηλωθεί. Edited Μάρτιος 7 , 2021 by Pavlos33 έγινε προσθήκη τονισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 σωστα.... cstribal: [και τριτη φορά αν το ξαναβάλεις, παλι τη ίδια απάντηση θα παρεις...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (edited) cstribal Ακόμα κι αν αυτούς τους δύο περιορισμούς τυπικά τους παρακάμψεις (έδραση αντί για πάκτωση, όχι σύνδεση με δίκτυα) την άδεια δεν τη γλιτώνεις. Edited Μάρτιος 7 , 2021 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cstribal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις... ποσο περιπου βγενει μια αδεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equalizer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Το κυρίως τμήμα του ποσού που θα κληθείς να καταβάλεις είναι το αντίτιμο της απαιτούμενης μελέτης για την έκδοση της άδειας. Αυτό δεν είναι προκαθορισμένο. Είναι αντικείμενο συμφωνίας με τον μηχανικό που θα του αναθέσεις την εκπόνηση της μελέτης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cstribal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 1 minute ago, Equalizer said: Το κυρίως τμήμα του ποσού που θα κληθείς να καταβάλεις είναι το αντίτιμο της απαιτούμενης μελέτης για την έκδοση της άδειας. Αυτό δεν είναι προκαθορισμένο. Είναι αντικείμενο συμφωνίας με τον μηχανικό που θα του αναθέσεις την εκπόνηση της μελέτης. οκ το καταλαβενω... αλλα μπορει καποιος να μου πει ενα τυπικη τιμη για κατι τοσο απλο και σε τοσο λιγα τετραγωνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equalizer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Δεν μπορεί επειδή δεν επιτρέπονται συζητήσεις για ζητήματα ύψους αμοιβής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα