Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υγρασία σε ταβάνι κατά από ταράτσα μωσαϊκού


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. θα αναλύσω σύντομα το πρόβλημα μου χωρίς να κουράσω με την ελπίδα να βρω λύση μετά από πολύ στεναχώρια και πολύ μπέρδεμα σχετικά με το ποια είναι καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος.πριν πέντε χρόνια έγινε με κλασική μέθοδο(πολυστερίνη-ασφαλτόπανο) θερμουγρομόνωση στην ταράτσα πάνω από υπόστρωμα μωσαίκου-ελαφρόπετρας σε σπίτι κατασκευής του 70.εδω ξεκινάνε τα προβλήματα......ενω πριν δεν υπήρχε πρόβλημα υγρασιών εδω και ένα χρόνο εχει φουσκώσει το ταβάνι στην κρεβατοκάμαρα και στο ταβάνι του μπαλκονιού τα  οποία βρίσκονται κάτω απο το λούκι της ταράτσας. Ο αφυγραντήρας χτυπάει κάτι 85αρια!!! μπηκα στην διαδικασία μετα απο διαπίστωση οτι όλη η θερμουγρομόνωση εχει μπει τελείως λάθος(ανάποδες κολλήσεις ασφαλτόπανων κόντρα στις ρήσεις χωρίς εξαεριστικά) γενικά πολύ κακή δουλειά και την ξήλωσα.είχε έρθει φίλος με θερμογραφική κάμερα και είδαμε τις υγροποιήσεις που υπήρχαν κάτω απο το ασφαλτόπανο!! το μωσαϊκό που ξαναεμφανίστηκε εχει κάποιες ρηγματώσεις.

-το ερώτημα είναι το εξής...επειδή θέλω να κάνω νεα θερμουγρομονωση φοβάμαι οτι τα νερά που μάλλον έχουν περάσει απο την ελαφρόπετρα-μωσαϊκό και κατ' επέκταση στην πλάκα ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στην νέα θερμουγρομόνωση.

-θα ήθελα την γνώμη σας αν χρειάζεται ξήλωμα το μωσαικο-ελαφρόπετρα ή κάποια στιγμή το καλοκαίρι θα στεγνώσουν;

-ποια προσωρινή λύση ώστε να σταματήσουν να μπαίνουν νερά από το μωσαϊκό μέχρι να γίνει η νέα θερμουγρομόνωση;

Και μια  δική μου διαπίστωση είναι ότι.με τίποτα δεν ξαναβάζω ασφαλτόπανο και ας είχε μπει τελείως λάθος το πρώτο!

Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις όποιες απόψεις σας.

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία (click στις 3 τελείες πάνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

 

Edited by Pavlos33
Ο τονισμός κειμένου προστέθηκε από το μέλος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.