ΝΙΚΟΛΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση μια διατομή Ζ210-2.5 με άνοιγμα 7.75μ η οποία χρησιμοποιείται ως τεγίδα με επικάλυψη και συνθήκες στηρίξεως άρθρωση - άρθρωση να επαρκεί για αναρόφηση ανέμου που υπολογίζεται σε 1,50ΚΝ/m να επαρκεί. Γιατι εγώ σε ελέγχους που κάνω απέχω από την φέρουσα ικανότητα 3.2 φορές.
paktomenos Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Οχι δεν υπάρχει, εκτός και αν κάποιος έχει μηδενίσει ουσιαστικά τα μήκη λυγισμού (καμπτικού, στρεπτοκαμπτικού κλπ προς όλες τις διευθύνσεις), λόγω της "στήριξης" που προσφέρει η επικάλυψη, ή απλά δεν έχει κάνει τέτοιους ελέγχους...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Ναι συμφωνώ και εγώ. Αυτό όμως θέλει συζήτηση.
ΝΙΚΟΛΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 άντε ρε παιδιά να είστε καλά γιατί έχω μπλέξει με μεγάλους μαστόρους εδω!!!!!!!! και συναδέλφους επίσης που επιμένουν ότι θέλουν να το κάνουν. Τώρα βέβαια όσο αφορά την επίδραση της επικάλυψης δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να την ελέγξει μιας και οι υπολογισμοί μα το χέρι είναι πολύπλοκοι και ως συνήθως την μελέτη την θέλανε εχτές και την ζητήσανε σήμερα.
paktomenos Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Ζήτα από τους "μαστόρους", συναδέλφους ή όχι, τις παραδοχές που κάνουν. Για να έχει νόημα η κουβέντα. Οσον αφορά τα προγράμματα, να μην ευλογήσω πάλι τα γένια μου (Robot), αμαρτία είναι...
ΝΙΚΟΛΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Παραδοχές αστείο πράγμα για τους πολλούς. Η πείρα και η μπήρα μιλάνε. Οπως καταλάβατε τα έχω πάρει λίγο
paktomenos Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Σε καταλαβαίνω, το ίδιο έργο το έχουμε ζήσει όλοι λίγο πολύ. Ο μέγας κατασκευαστής που έχει φτιάξει αυτός.... και ξέρει, ο συνάδελφος που δεν χαλάει ποτέ χατήρια, και είναι πιό ελαστικός από καουτσούκ, και ο νέος (εσύ) που τον αντιμετωπίζουν με συγκατάβαση.
bakol Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Τώρα βέβαια όσο αφορά την επίδραση της επικάλυψης δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να την ελέγξει μιας και οι υπολογισμοί μα το χέρι είναι πολύπλοκοι και ως συνήθως την μελέτη την θέλανε εχτές και την ζητήσανε σήμερα. Νομίζω ότι την δυνατότητα επίδρασης της επικάλυψης την έχει το feltb (finite element lateral tortional buckling) της dlubal.
ΝΙΚΟΛΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 καλά τόσο νέος δεν είμαι. Αλλά τουτοι μηλίσανε ασχημα για μεγάλο και σε ηλικία και σε έργα στατικό και για αυτό δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ μεγάλα εργα. Τέλος πάντον ευτηχως που μου είπες για την dlubal γιατί κάποου το έχω........
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα