voxson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2023 Περιμένεις, έχεις προθεσμία έως 30/4/2024 για διόρθωση παραλείψεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norjild Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2023 On 2/11/2023 at 10:43 ΜΜ, Roy_Hobbs said: έχει τεθεί προθεσμία κατάργησης της δυνατότητας έκδοσης έντυπων παραστατικών? Όχι, δεν έχει. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechgiann Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Καλησπέρα, Η συνδρομή 5 ευρώ για τήρηση τραπεζικού λογαριασμού σαν έξοδο πως χαρακτηρίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Nταβατζιλίκι ίσως; 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Ναι...απο τους νόμιμους 😡 ...νταβατζίδες 😡😡😡 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Όπως τα λες συνάδελφε και όχι μόνο...Πολλοί χαρακτηρισμοί μου έρχονται αλλά λόγω δημόσιου λόγου κωλύομαι να εκφραστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Προφέσορας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2023 @mechgiann Όπως και τα άλλα τραπεζικά έξοδα. On 27/8/2023 at 2:19 ΜΜ, Aeolian said: Χαρακτηρισμός Ε3 Κατηγορία: "2.5 Γενικά Έξοδα χωρίς δικαίωμα έκπτωσης ΦΠΑ" Είδος: "Χρεωστικοί τόκοι και συναφή έξοδα (Ε3_586)" 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acomaedo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2023 Καλημέρα συνάδερφοι, για να περάσω τη συνδρομή ΤΕΕ στα έξοδα, είχε ειπωθεί παλαιότερα ότι χρειάζεται να στείλουμε email για το γραμματιο ή βεβαίωση είσπραξης. Έχει κάποιος συνάδερφος το email στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθούμε στο ΤΕΕ? Δεύτερη ερώτηση, μου έγινε εκκαθάριση ως παράλληλα ασφαλισμένος για το 2020 και 22 και έχω να πληρώσω ένα ποσό. Αυτό το διαβιβάζω στο mydata όπως τις μηνιαίες εισφορές; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σερίφης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2023 On 30/11/2023 at 10:49 ΠΜ, acomaedo said: Αυτό το διαβιβάζω στο mydata όπως τις μηνιαίες εισφορές; Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zachs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2023 Συνάδελφοι μια βοήθεια γιατί δεν βρίσκω κάτι μέσα στο φόρουμ. Αμοίβομαι με μπλοκάκι όπως και πολλοί εδώ μέσα.Το εκδίδω μόνος μου μέσα απ'το mydata.Τώρα ζητούν να υπάρχει και qrcode στο τιμολόγιο. Αυτό μόνος μου μπορώ να το κάνω;Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα