NIANDR Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 04:25 μμ Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 04:25 μμ Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΚΕΦΟΔΕ Αττικής (αναμονή 40 λεπτά) μου είπαν να στείλω μύνημα στα αιτήματα στο MyAADE. ΣΕ δυο φοροτεχνικούς που ρώτησα μου είπαν ότι αφού δεν πληρώθηκαν οι παρακρατήσεις από τον πελάτη σου χάνεις τα χρήματα. Τόσο καλά
Faethon11 Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 05:29 μμ Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 05:29 μμ Έχεις προσπαθήσει να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες επικοινωνίας? Τηλέφωνο, email, εξώδικο? Διότι μάλλον για να πάρεις την παρακράτηση που σου έγινε και δεν αποδόθηκε θα χρειαστεί κάποια διαδικασία ίσως και νομική.... Οπότε προσπάθησε πρώτα να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες αναφέροντας πως αν δεν γίνει η απόδοση της παρακράτησης, στην περίπτωση που αυτή δεν έχει αποδοθεί, θα ενημερώσεις την ΑΑΔΕ και τότε θα κινηθούν από αυτήν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.... Παλιά που είχα αντίστοιχο θέμα, προ taxis, είχε επιλυθεί το θέμα χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.....
NIANDR Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 05:42 μμ Δημοσιεύτηκε April 14, 2025 at 05:42 μμ Η παρακράτηση φόρου είναι 500 € (2*250) ο πελάτης είναι Μέτσοβο εγώ Αθήνα άρα ο δικηγόρος θα ζητήσει πάνω από 500 άρα δεν συμφέρει τώρα απο το ΚΕΦΟΔΕ δεν δώσανε λύσει μου είπαν να το στείλω στα ΑΙΤΗΜΑΤΑ του myAaade αλλά και εκεί δεν μπορείς να βγάλεις άκρη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα