Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
7 λεπτά πριν, ElissavetB said:

...Έχω εκδόσει οικοδομική άδεια με λάθος στην διεύθυνση. Έχω βάλει τους δύο δρόμους του οικοπέδου, ...

γράφεις ότι το οικόπεδο έχει δύο δρόμους, δηλαδή είναι γωνιακό?

Αν ναι δεν είναι λάθος το δικό σου και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.

Ας βρει λύση ο/η συμβολαιογράφος στο δικό τους λάθος

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Κι εγώ αυτό είπα, αλλά αν γίνεται με ενημέρωση να αλλάξω τα σχέδια και την άδεια δεν είναι πιο γρήγορο από το να αλλάξουν το κτηματολόγιο;

Επειδή, προφανώς, βιάζονται.

Δημοσιεύτηκε (edited)
25 λεπτά πριν, ElissavetB said:

... δεν είναι πιο γρήγορο από το να αλλάξουν το κτηματολόγι.ο;.

1ον.... δεν ξέρω και δεν μας αφορά αν πρέπει να αλλάξουν το κτηματολόγιο

2ον το πιο γρήγορο αλλά και ΣΩΣΤΟ είναι να διορθώσει το συμφωνητικό που πάει να συντάξει. Πως,,, δεν ξέρω πρόβλημα τους

Εσύ τι θα αλλάξεις....?

Το Οικόπεδο είναι γωνιακό και άντε ξεχνάς στον τίτλο της άδειας τον έναν δρόμο

Τοπογραφικά, διαγράμματα κάλυψης, κατόψεις τομές όψεις και οπουδήποτε τα σχέδια αναγράφουν (σωστά την υφιστάμενη κατάσταση) και τους δύο δρόμους, θα διαγράψεις και από εκεί τον δρόμο.... !!!

Συνοπτικά εγώ θα τους έλεγα ότι η υφιστάμενη κατάσταση είναι ότι δείχνουν τα σχέδια της Άδειας ας κόψουν τον λαιμό τους πως να το διατυπώσουν.

Ακόμα και στις μεταβιβάσεις που έγιναν ή θα γίνουν άλλη αντικειμενική αξία έχει το κάθε ακίνητο που είναι γωνιακό από τα μη.

Αν εσύ γράψεις ΛΑΘΟΣ ότι πρόβλημα ακόμα και φόροι μεταβίβασης λαθεμένα να υπολογιστούν, η συμβολαιογράφος θα πει ότι έγραψε ότι της έδωσε η Μηχανικός και τα σχέδια....

(αν έχεις όρεξη για ενδεχόμενα τρεχάματα στο μέλλον κάνε το)

Edited by Didonis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.