Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Παιδια επειδη θέλω να κάνω μια αναζητηση σε κατι που με αφορα προσωπικά, ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις, απλά η περιήγηση αφηνει καποιο αποτυπωμα? Εννοω αν μπεί κάποιος αλλος μηχανικος ή ο ιδιοκτητης κάποιους ΚΑΕΚ μπορεί να δει οτι κοιταγε κάτι κάποιος?

Edited by katrmp
  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Αποτύπωμα αφήνει, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να το δει ο απλός χρήστης. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιος ερεύνησε το ΚΑΕΚ πριν από εσένα.

Βέβαια, αν αιτηθεί κάποιος στον διαχειριστή του συστήματος να του δώσει τέτοια δεδομένα, σίγουρα θα φανεί τότε.

Δημοσιεύτηκε

Σε ευχαριστώ. !

"Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιος ερεύνησε το ΚΑΕΚ πριν από εσένα."

Θεωρώ ουτε υπάρχει ενημέρωση οτι κάποιος γενικα (οχι ποιός) ευρευνησε το ΚΑΕΚ. Σωστα?

Δημοσιεύτηκε

Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στη μάσκα για τους μηχανικούς.

Δημοσιεύτηκε
On 19/4/2023 at 9:49 ΠΜ, Didonis said:

Αν μπορείς και αν θυμάσαι τσέκαρε ξανά αν σε αυτά που μπορούσες να τα κατεβάσεις εξακολουθείς να μπορείς ή αν δεν μπορείς πια ..... (για να βεβαιωθούμε αν αφορά κάποια πρόσβαση που υπήρχε και κόπηκε ή αν είναι χαζομάρες απλές των κτηματολογικών γραφείων ανα διαφορετικές περιοχές ή όχι)

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο ήταν :( 

Δημοσιεύτηκε

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ποτέ δεν κατάφερα να κατεβάσω τοπογραφικό, αν και εμφανιζόταν ανεβασμένο σε κάποιες περιπτώσεις.

Δημοσιεύτηκε

Ας μας απαντήσει επίσημα το ΤΕΕ γιατί δεν μπορούμε να τα κατεβασουμε..μας εκπροσωπεί άλλωστε..τι..όχι???

Δημοσιεύτηκε

https://ktimatologio.gov.gr/Professionals/Content/ΣΥΧΝΕΣ_ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)_v1_2.pdf

7. Έχω πρόσβαση σε διαγράμματα τρίτων;
Κάθε μηχανικός έχει πρόσβαση μόνο στα δικά του διαγράμματα . Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας
έρευνας στις κτηματολογικές εγγραφές για τους επαγγελματίες , έχει πρόσβαση στις εικόνες των
τοπογραφικών διαγραμμάτων ή των ΔΓΜ που έχουν υποβληθεί για καταχώριση στα Κτηματολογικά
Γραφεία

https://ktimatologio.gov.gr/Professionals/Account/LoginEngineer

Δημοσιεύτηκε

Αυτό μήπως αφορά μόνο τα ψηφιακά διαγράμματα (ηλεκτρονική υποβολή) και όχι τα κατατεθιμένα έντυπα τοπογραφικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.