Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ζητήματα που αφορούν προϋποθέσεις εισαγωγής


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 764
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

το θεμα ειναι πως πιστοποιουνται οι προσφορες?δλδ πας στο καταστημα και λες θελω ενα χαρτι με τα προιοντα που θα σας πω και το αντιστοιχο κοστος?αυτο αρκει δλδ?

 

 

ξερει καποιος?

Link to comment
Share on other sites

sundance

 

Αν δεις στο παράρτημα Ε "αίτηση έντυπο υποβολής" λέει "Α/Α",δηλαδή αυτός θα είναι ένας μοναδικός αριθμός που θα έχει η προσφορά που θα σου δώσει το κατάστημα.Εσυ ζήτα τη προσφορά ταχυδρομικά(να λέει οτι απευθύνεται σ'εσένα+να'χει και υπογραφή του αντιπροσώπου) να το χεις μετά που θα υποβάλλεις το φάκελο,και κάνε μονος σου ενα ηλεκτρονικό αντίγραφο ή ζήτα το με email (με το ίδιο "Α/Α") για την ηλεκτρονική υποβολή στο http://www.ependyseis.gr

 

Τώρα δεν ξέρω στο έντυπο υποβολής θα βάλεις μόνο το "Α/Α" ή θα στείλεις και την ίδια τη προσφορά;ας την έχεις και ηλεκτρονικά μήπως χρειαστεί.

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον με ερωτησεις στο ΕΣΠΑ sundance.Είμαι σίγουρος πως ολοι οι επαγγελματίες του χώρου, software-hardware, θα είναι ενημερωμένοι μεχρι το τελος της εβδομαδας, εναλλακτικά.

Link to comment
Share on other sites

Εξοπλισμο δε λεεει το προγραμμα??? Κ η τηλεοραση εξοπλισμος ειναι... Εγω τη θελω για να κανω παρουσιασεις στους πελατες μου...Δε σου λεει κανεις τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.