sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 το θεμα ειναι πως πιστοποιουνται οι προσφορες?δλδ πας στο καταστημα και λες θελω ενα χαρτι με τα προιοντα που θα σας πω και το αντιστοιχο κοστος?αυτο αρκει δλδ? ξερει καποιος?
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 sundance Αν δεις στο παράρτημα Ε "αίτηση έντυπο υποβολής" λέει "Α/Α",δηλαδή αυτός θα είναι ένας μοναδικός αριθμός που θα έχει η προσφορά που θα σου δώσει το κατάστημα.Εσυ ζήτα τη προσφορά ταχυδρομικά(να λέει οτι απευθύνεται σ'εσένα+να'χει και υπογραφή του αντιπροσώπου) να το χεις μετά που θα υποβάλλεις το φάκελο,και κάνε μονος σου ενα ηλεκτρονικό αντίγραφο ή ζήτα το με email (με το ίδιο "Α/Α") για την ηλεκτρονική υποβολή στο http://www.ependyseis.gr Τώρα δεν ξέρω στο έντυπο υποβολής θα βάλεις μόνο το "Α/Α" ή θα στείλεις και την ίδια τη προσφορά;ας την έχεις και ηλεκτρονικά μήπως χρειαστεί.
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 ευχαριστω. καλα,ολα αυτα απο που μπορουμε να τα μαθουμε με σιγουρια?
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Στα τηλέφωνα που δίνουνε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Μαλλον με ερωτησεις στο ΕΣΠΑ sundance.Είμαι σίγουρος πως ολοι οι επαγγελματίες του χώρου, software-hardware, θα είναι ενημερωμένοι μεχρι το τελος της εβδομαδας, εναλλακτικά.
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 τηλεοραση tft λετε να μπαινει στην επιδοτηση?
chris12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Άμα είναι PC Compatible ώς οθόνη Η/Υ.
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 και τηελοραση και οθονη η/υ θελω να βαλω. δυσκολη περιπτωση.
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Εξοπλισμο δε λεεει το προγραμμα??? Κ η τηλεοραση εξοπλισμος ειναι... Εγω τη θελω για να κανω παρουσιασεις στους πελατες μου...Δε σου λεει κανεις τιποτα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα