ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Spiderman, το χεις διαβάσει κάπου ή απλά το χει πάρει τ αυτί σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Ένας φίλος που δουλεύει σε εταιρεία που τρέχουνε γενικά αναπτυξιακά προγράμματα μου το είπε. Τώρα αν αληθεύει θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Μέχρι τότε αναμένουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 ......#101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 δηλαδή εμένα που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα το σπίτι μου (=μπλοκακι δηλαδη) δεν με πιάνει για να παρω κανα pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Τσάμπα τα δίνουν τα PC τώρα.Στην αγορά βρίσκεις και με 350 Ευρώ τώρα laptop. Χιούμορ κάνω. Άν σαν Έλληνες είχαμε περισσότερη υπομονή θα μπορούσαμε να πάρουμε στα χέρια μας την πρόταση και όλα τα ερωτήματα ίσως να μην είχαν θέση αυτή τη στιγμή.Γνώμη μου είναι να παραμείνουμε στο #101 και να περιμένουμε.. Συγνώμη κι ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 http://www.espa.gr/Greek/Default.aspx Εκδόθηκε Παρασκευή βράδυ,δεν είναι καλά οι άνθρωποι... ΠΕΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!! γεια σου ρε fright! απ'οτι βλεπω θελει και αλλαγη ο καδ,μιας και περιεχονται μονο οι καινουργιοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 sundance,δικαιώθηκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 παλεψαμε και τα καταφεραμε!σαν μια γροθια! χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα