zefuros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Προβληματίστηκα με το εξής: Ηθελα εντός του επομενου μηνα να κάνω αλλαγή έδρας, και πάλι στην Αθηνα αλλά θα υπάγομαι σε νέα ΔΟυ πλέον. υπάρχει περίπτωση να εχω κανένα πρόβλημα για την επιδότηση?
pathfinder Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Μην απογοητευεσαι ετσι ευκολαhttp://www.michanikos.gr/showpost.php?p=62624&postcount=15 εδω ειναι τα ΚΑΔ των μηχανικων. Τα περιλαμβανει ολα. Τι ΚΑΔ εχεις δηλώσει εσυ? Σιγουρα θα μπορουσες να εχεις δηλώσει μια γενική κατηγορία Καλησπέρα, εγώ που έχω ΚΑΔ τον 71.1 που είναι πιο γενικός από τον 71.11 υπάγομαι στο πρόγραμμσ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Στα κριτήρια αξιολόγησης αναφέρει και κάποιους Διάμεσους(ΔΦΕΑ και ΔΑΕΑ ) εννοεί τα ποσά που είναι στην προκήρυξη /2?? Ευχαριστώ
kasvan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 @pathfinder Είσαι σίγουρος για τον ΚΑΔ; Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το παράρτημα ΣΤ για να καταλάβεις
pathfinder Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 @pathfinderΕίσαι σίγουρος για τον ΚΑΔ; Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το παράρτημα ΣΤ για να καταλάβεις Για να είμαι πιο λεπτομερής, ο λογιστής κατά την έναρξη μου είχε βάλει ΚΑΔ τον 74.20 όπως φαίνεται στην 1η εικόνα. Και σήμερα μου είπε ότι πρέπει να ανανεωθεί σε 71.1 (2η εικόνα) Επομένως υπάγομαι στο πρόγραμμα η όχι?? Τα ΔΦΕΑ και ΔΑΕΑ δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν..
RTouris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Συνάδελφοι, Για κάποιους από εμάς που έχουν ενταχθεί κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες επιδοτήσεις (τύπου ΟΑΕΔ - Ελευθέρων Επαγγελματιών κλπ) λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πώς αντιλαμβάνεστε την αρχή de minimis...;
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Για τη περίπτωση που κάποιος δε το βρήκε ακόμα,απο αύριο μέχρι και 9/10 """Εγχειρίδιο Υποβολής Ηλεκτρονικής Πρότασης για την Eνίσχυση ελευθέρων επαγγελματιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων """ http://www.ependyseis.gr/sub/epag/odigies.htm και κατεβαστε το pdf
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 @pathfinder οι διάμεσοι θα προκύψουν από τους μέσους όρους όλων των συμμετεχοντων στο προγραμμα
pathfinder Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Για να είμαι πιο λεπτομερής, ο λογιστής κατά την έναρξη μου είχε βάλει ΚΑΔ τον 74.20 όπως φαίνεται στην 1η εικόνα. Και σήμερα μου είπε ότι πρέπει να ανανεωθεί σε 71.1 (2η εικόνα) Επομένως υπάγομαι στο πρόγραμμα η όχι?? Τα ΔΦΕΑ και ΔΑΕΑ δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν.. Μου λύθηκε και η απορία. Στο αρχείο υποβολής έχει το καδ 71.1! @pathfinder οι διάμεσοι θα προκύψουν από τους μέσους όρους όλων των συμμετεχοντων στο προγραμμα οκ.
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Kατέβασε κανείς τη φόρμα Υποβολής (προγραμματακι .exe)απο εδώ http://www.ependyseis.gr/sub/epag/epag.htm ?Δεν μπορώ να βρω το ΚΑΔ μου!!!!
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Α1: Καθαρό (φορολογητέο) εισοδήμα. Α2: Ακαθάριστα έσοδα από ατομική άσκηση ελευθερίου επαγγέλματος. Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει τα υποκριτήρια ; Ποιές οι διαφορές τους ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα