rse Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Αγαπητοί συνάδελφοι, καλημέρα. Έχω την εξής απορία: Σε αγροτεμάχιο με πρόσωπο σε μη αναγνωρισμένη οδό, έχω αγροτεμάχιο 11 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο ως προυφισταμενο του 2003. Ο ιδιοκτήτης θέλει να αγοράσει και το όμορο (2στρεμματα) και να τα συνενώσει.Ερωτηση: Το νέο αγροτεμάχιο, χάνει την αρτιότητα του, καθώς χρόνος δημιουργίας θα λογίζεται ο χρόνος συνένωσης, άρα θα πάψει να προυφισταται του 2003? Ευχαριστώ πολύ.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Ο όρος βελτίωση αρτιότητας υφίσταται μόνο στα άρτια κατά παρέκκλιση ?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 (edited) 1 ώρα πριν, rse said: Αγαπητοί συνάδελφοι, καλημέρα. Έχω την εξής απορία: Σε αγροτεμάχιο με πρόσωπο σε μη αναγνωρισμένη οδό, έχω αγροτεμάχιο 11 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο ως προυφισταμενο του 2003. Ο ιδιοκτήτης θέλει να αγοράσει και το όμορο (2στρεμματα) και να τα συνενώσει.Ερωτηση: Το νέο αγροτεμάχιο, χάνει την αρτιότητα του, καθώς χρόνος δημιουργίας θα λογίζεται ο χρόνος συνένωσης, άρα θα πάψει να προυφισταται του 2003? Ευχαριστώ πολύ. oxι https://www.michanikos.gr/forums/topic/1220-συνένωση-μη-αρτίων-γηπέδων-εκτός-σχεδίου/page/15/ Edited Απρίλιος 21 , 2021 by dimitris GM
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 (edited) 1 ώρα πριν, Faethon11 said: Ο όρος βελτίωση αρτιότητας υφίσταται μόνο στα άρτια κατά παρέκκλιση ? και στα κατα κανονα και στα κατα παρεκκλιση. "Ρύθμιση που θα απέβλεπε στην παρεμπόδιση της βελτίωσης σχήματος ή εμβαδού οικοπέδων ήδη αρτίων κατά κανόνα ή κατά την παρέκκλιση δια της συνενώσεώς τους με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο με άλλη όμορη έκταση, θα ήταν αντίθετη προς το πνεύμα της πολεοδομικής νομοθεσίας. " Edited Απρίλιος 21 , 2021 by dimitris GM 1 1
netmin909 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Η παραπάνω έκφραση που ανέβασες Δημήτρη από ποιο έγγραφο είναι?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 (edited) τετρις και παυλος [εδω πανε...παντα... μαζι...] τις καλησπερες μου https://www.michanikos.gr/forums/topic/43050-συνένωση-μη-άρτιου-με-κατά-παρέκκλιση-άρτιο-οικόπεδο/?tab=comments#comment-782619 Edited Απρίλιος 22 , 2021 by dimitris GM 1 3
netmin909 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Ας ευχαριστήσουμε άλλη μία φόρα Πάυλο, Τέτρις και Δημήτρη.
rse Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Aφού σας ευχαριστήσω όλους, θέλω να παραθέσω κι αυτό: Άρθρο 33, παρ. 6., N.4759/2020: Στις εκτός σχεδίου περιοχές επιτρέπεται η συνένωση όμορων γηπέδων, υπό τις εξής προϋποθέσεις: α) το νέο γήπεδο που προκύπτει μετά τη συνένωση έχει εμβαδόν τουλάχιστον 4.000 τ.μ. και, β) τουλάχιστον ένα από τα γήπεδα που συνενώνονται είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με τις διατάξεις που ίσχυαν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 πες τι εχεις και με τι θες να συνενωσεις κατα τα λοιπα α] περιμενουμε δαφνόφυλλα "νέας εσοδείας" β] διορθωτικές παρεμβάσεις στις επιτροπες που ξεκίνησααν να διορθώνουν τον ακατονομαστο... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα