Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης χώρου χωρίς χαρακτηρισμό σε χώρο αποθήκης


Recommended Posts

Σε υπόγειο νεόδμητης οικοδομής, θέλει να πραγματοποιηθεί πώληση χώρου στάθμευσης. Σύμφωνα με την σύσταση η θέση συνοδεύεται από ένα χώρο αποκλειστικής χρήσης χωρίς χαρακτηρισμό (κίτρινο τμήμα, βλ. εικόνα) Ο  πωλητής-κατασκευαστής θέλει  να κλείσει το τμήμα αυτό (με ενημέρωση η  άδεια μικρής κλίμακας) και να περιγραφεί ως βοηθητικός χώρος της θέσης στάθμευσης χωρίς όμως να δοθεί ο χαρακτηρισμός 'αποθήκη' ώστε να μην χρειαστεί να γίνει και αλλαγή της σύσταση. Το ερώτημα είναι το εξής: τι περιορισμοί υπάρχουν στην χρήση του χώρου αυτού; Για παράδειγμα. θα μπορούσε να βάζει αντικείμενα που έχουν να κάνουν με το όχημα (εργαλεία κτλπ) αν αποθηκεύσει αγροτικά προϊόντα θα μπορούσε κάποιος από τους άλλους ιδιοκτήτες να του κάνει καταγγελία. Περιγράφονται κάπου οι περιορισμοί;

*Σημείωση, ο χώρος αυτός δεν επηρεάζει σε κάτι τα κοινόχρηστα τμήματα του υπογείου καθώς είναι προσβάσιμος μόνο μέσω της θέσης στάθμευσης.

Ευχαριστώ. 

michanikos.jpg

Link to comment
Share on other sites

απο την στιγμη που, αυτο το "κιτρινο"  -δεν πολυκαταλαβα ποιο ειναι-

δεν εχει χαρακτηρισθει στην συσταση και δεν εχει αποδοθει σε αλλους, ουτε περιλαμβανεται στις ΘΣΑ της αδειας και ειναι  χωρις περιτοιχηση,  ειναι κοινοχρηστος και κοινοκτητος χωρος.

Δες στην συσταση αν το περιγραφει  σαν "κοινοχρηστο".

Αρα, πρεπει να αλλαξει και η συσταση...ως προς την χρηση αυτου του τμηματος.

Σε ποια ΘΣΑ  θελει να το προσθεσει?

Οι ΘΣΑ εχουν παρει χιλιοστα? Αν ναι, μεταβιβαζονται ελευθερα και σε ιδιοκτητες εκτος οικοδομης. Πιθανον να μπορεις να  κανεις το τμηα αυτο σαν  παρακολουθημα αυτης της ΘΣΑ

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.