body125z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 Σου βάζει τα νέα πιστοποιητικά στο φλασάκι... Oberthur εχω και εγώ.. τα παλιά πιστοποιητικά φεύγουν. Επίσης δε χρειάζεται αλλαγή φλασακίου - όπως υποστηρίζουν γνωστές σελίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2021 8 ώρες πριν, body125z said: Σου βάζει τα νέα πιστοποιητικά στο φλασάκι... Oberthur εχω και εγώ.. τα παλιά πιστοποιητικά φεύγουν. Επίσης δε χρειάζεται αλλαγή φλασακίου - όπως υποστηρίζουν γνωστές σελίδες... Σε οδηγίες που διάβασα γράφει ότι πρέπει να σβηστούν πρώτα τα παλαιά από το ΤΟΚΕΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
body125z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2021 ναι τα παλιά φεύγουν και μπαίνουν τα ετήσια πιστοποιητικά πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 (edited) Για δείτε εδώ παληκάρια μου και κλάψτε https://www.aped.gov.gr/ . Αντε ξανα μανα τα ίδια από την αρχή, τρέχαμε το καλοκαίρι για ανανέωση πιστοποιητικών και για τη νεα χρονοσήμανση, τώρα το κράτος σου λέει πέτα την υπογραφή στα σκουπίδια και πάρε άλλη και όλα ξανακάν'τα όπως ξέρεις ή αν δεν έμαθες ποτέ ξανασκάσε 150 ευρώπουλα να στα κάνουν. Το κράτος των εκσυγχρονιστών ηλιθίων. Θα βγει άραγε το ΤΕΕ να πει καμμια άποψη ή μπα? Για να δούμε.... Μέχρι τότε τρεχάτε γρήγορα κοροϊδάκια και γώ μέσα να πάρετε νέα υπογραφή. Πλεον είναι συμβατά και μόνο 2 μοντέλα (πάει και ο όποιος ανταγωνισμός).... Αντε να δούμε πάλι σε καμμιά τριετία τι αναβάθμιση θα σκαρφιστούν πάλι οι "Ευρωπαίοι Βαλκάνιοι" πολιτικοί - γραφειοκράτες της Ελλάδας. Αλλά ό,τι και να κάνουν πάλι οι μηχανικοί θα τρέχουμε να είματε εντάξει μιας που ο νταβατζής μας το ΤΕΕ μόνο να τα παίρνει ξέρει απο παντού χωρίς να μας παρέχει τουλάχιστον την προστασία.... Γρήγορα λοιπόν να αγοράσουμε την υπογραφούλα μας συνάδελφοι και "συνΜπανάνιοι" μηχανικοί. Ο εκσυγχρονισμός δεν μπορεί να περιμένει άλλο.... Edited Ιανουάριος 13 , 2022 by Nirvanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 σοβαρά τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2022 Δηλαδή οι ψηφιακές υπογραφές θα είναι και πάλι τριετούς διάρκειας αντί για μονοετούς? Προσωπικά, η δική μου έληξε τον 10/2021 και δεν την είχα ανανεώσει. Έχει καταλάβει κάποιος ποιες πρέπει να είναι οι ενέργειες για ανανέωση τώρα? το ΤΟΚΕΝ που έχω είναι το Safenet 5110FIPS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 On 1/14/2022 at 10:47 AM, pirsogiannis said: Δηλαδή οι ψηφιακές υπογραφές θα είναι και πάλι τριετούς διάρκειας αντί για μονοετούς? Προσωπικά, η δική μου έληξε τον 10/2021 και δεν την είχα ανανεώσει. Έχει καταλάβει κάποιος ποιες πρέπει να είναι οι ενέργειες για ανανέωση τώρα? το ΤΟΚΕΝ που έχω είναι το Safenet 5110FIPS... Εχω την αμυδρή εντύπωση πως δυστυχώς, είναι "μια από τα ίδια" συνάδελφε. Δηλαδή, ακυρώνεις (αν έχει λήξει) ή πατάς "ανανέωση" (λίγες μέρες πριν λήξει) στο αντίστοιχο πεδίο του ermis.gov.gr, εν συνεχεία τυπώνεις την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση που είχες καταθέσει και κατά την αρχική απόκτηση του usb token και κατόπιν πας ΚΕΠ (μόνο με φυσική παρουσία, με myKEPlive κλπ. δεν γίνεται, το έχω επιχειρήσει) για την ταυτοποίηση. Περισσότερα αναφέρει εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 5 ώρες πριν, JohnnyHoliday said: Περισσότερα αναφέρει εδώ. Συνάδελφε το δημοσίευμα στο link είναι παλαιό..... έχει ημ/νια 24/07/2020.... καλύτερα ας περιμένουμε τις επίσημες οδηγίες από την ΑΠΕΔ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 1 hour ago, lou said: Συνάδελφε το δημοσίευμα στο link είναι παλαιό..... έχει ημ/νια 24/07/2020.... καλύτερα ας περιμένουμε τις επίσημες οδηγίες από την ΑΠΕΔ... Είναι ό,τι πιο πρόσφατο. Αν αλλάξει σε 1, 2 ή 6 μήνες, προφανώς και θα το ξαναδούμε (άλλωστε αυτό ισχύει παντού και στα πάντα...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2022 (edited) Σημειώνω κάποιες απορίες από το σαιτ της απεδ το οποίο σημειωτέον αναβαθμίστηκε από την προηγούμενη φορά που το επισκέφτηκα: 1. έχω το Safenet 5110FIPS token όπως προείπα. Στην λίστα της απεδ αναφέρει το Safenet 5110cc... Αυτό σημαίνει ότι αυτο που είχα δεν κάνει πλέον?..ή το "cc" είναι ένας γενικός κωδικός που καλύπτει όλα τα 5110? 2. Εδώ αναφέρει τους οδηγούς που πρέπει να κατέβουν για κάθε token και το λογισμικό υπογραφής. Δηλαδή κάποιος που ήδη έχει token ακόμη κι αν έχει λήξει η υπογραφή του, μπορεί να κάνει την διαδικασία μόνος του (οκ και με την υπ.δήλωση μέσω κεπ) και να ανανεώσει την υπογραφή του απλά κατεβάζοντας τα δύο λογισμικά (οδηγούς για token και λογισμικό υπογραφής) χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο? 3. Η υπογραφή πλέον είναι τριετής? ps η υποστήριξη στην απεδ δεν λειτουργεί ακόμη...όποιος μάθει κάτι ας ποστάρει εδώ. Edited Ιανουάριος 17 , 2022 by pirsogiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα