Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτηση/απορια


ATHINA.

Recommended Posts

(Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis)

Καλησπερα σας!

μια ήθελα την γνώμη/βοήθεια σας για κάτι (ωντας άσχετη η ιδια).Έχω εγκαταστήσει καινουρια κουζινα.Με το που ανοίγω την βρύση βλέπω σταγόνες από κατω(εξού και οι φωτογραφίες..).Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να είναι.την κουζινα και το όλο σύστημα το εγκατέστησα την Πέμπτη ,μου έκανε ένα πρόβλημα με το που εβαλα πλυντηριο(έβγαλε νερά..το πλυντήριο είναι στην κουζινα δαιδομενου  ότι το μπάνιο είναι μικρό και δεν έχω χώρο).Σημείωση ότι το πλυντήριο το έχω χρόνια στην κουζινα και δεν δημιούργησε ποτέ θέμα σαν και αυτό.ήρθε ο υδραυλικός το έφτιαξε , αντικατέστησε τα είδη καινουρια εξαρτήματα στον νιπτήρα όλα μια χαρα.Με το που χρησιμοποιησα τον νιπτήρα σήμερα είδα σταγόνες από το σημείο που φαίνεται στις φωτό..Σας ευχαριστώ εκ των προταιρων!

A1F04C93-A7EA-45E1-94B4-2D3852CC2793.jpeg

F8BB6657-5E19-4308-886C-8DC688BD79BE.jpeg

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας.Προφανως και θα ξανα καλέσω τον υδραυλικό μου.Απλά είδα παλιότερες δημοσιεύσεις και σκέφτηκα να παραθέσω και εγώ το θέμα μου μπαα και μπορώ να έχω μια γνώμη.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Καλό Πάσχα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.