Lesbiathan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 (edited) Παιδιά καλησπέρα, είμαι 3η λυκείου τώρα σε ΓΕΛ , αποφάσισα οτι θέλω να γινώ ψυκτικός. Και αναρωτιέμαι πιο είναι το πιο "δυνατό" πτυχίο ψυκτικού που έχει κύρος σε Ελλάδα και Ευρώπη/Εξωτερικό. 1. ΕΠΑΛ? 2. ΟΑΕΔ/ΕΠΑ.Σ? 3. Ιδιωτικο ΙΕΚ? Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι , και δυστυχώς στο σχολείο μου δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικά με αυτό και ούτε από γνωστούς. Επίσης εχω βρεί ενα πτυχίο σε Κύπρο , και ακούγεται αρκετά καλόhttp://www.mieek.ac.cy/index.php/el/programmata-spoudon/refrig-ilektromichanologikes-psyktikes-egkatastaseis Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί ψάχνω καιρό τώρα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ευχαριστώ. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Απρίλιος 28 , 2021 by Lesbiathan
georgios_m Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 Σου διαφεύγει το Δημόσιο ΙΕΚ που είναι και ο ανώτερος τίτλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 1
Lesbiathan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2021 Μήπως ξέρεις αν αυτό της Κύπρου είναι το ίδιο με τα Δημόσια ΙΕΚ της Ελλάδας? Λέγεται Μεταλυκιακό Ινστιτόυτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μ.Ι.Ε.Κ) ίσως να το λέω λαθός αλλά από ότι θυμάμαι έτσι πρέπει να είναι.
georgios_m Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2021 Μάλλον είναι ισότιμο αλλά θα πας τόσο μακριά για ένα ΙΕΚ; Ανώτερο αποκλείεται να είναι πάντως. Ο τίτλος βέβαια τυπικός είναι και για διορισμό στο δημόσιο. Το πιο δυνατό χαρτί είναι ο επαγγελματισμός που θα αποκτήσεις κοντά σε κάποιο καλό μάστορα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα