baso@! Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Γεια σας!Είμαι φοιτήτρια στο τμημα Πολιτικών Έργων Υποδομής και ψάχνω πληροφορίες για την πτυχιακή μου με θέμα "Μικροζωνικές μέλέτες στην Ελλάδα".Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τις συγκεκριμένες μελέτες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Τι ακριβώς ψάχνεις? Γενικά περί μικροζωνικών μελετών? Τις συγκεκριμένες μελέτες? Περιοχές? Αν εφαρμόζονται?
baso@! Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Ψάχνω πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μελέτες.Έχω βρει σε ποιες πόλεις στην Ελλάδα έχουν γίνει, αλλά δεν μπορώ να τις βρω αναλυτικά.Απ'ότι μου είπε ο καθηγητής και όσο έψαξα δεν υπάρχουν σε βιβλία.Έχουν βγει σε συνέδρια και στο internet λογικά κάπου θα υπάρχουν...
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Το ευκολότερο είναι να απευθυνθείς στις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων στους οποίους έχουν γίνει οι μικροζωνικές μελέτες. Αλλιώς, σε αυτούς που τις εκπόνησαν. Και γω, από μια εργασία έχω κάποια στοιχεία. Τι στοιχεία ψάχνεις?
sotiris_an Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Αν θέλεις την ίδια την μελέτη, ανέβασα εδώ http://rapidshare.com/files/236488263/Volos.zip την μικροζωνική του Βόλου.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Για τη μικροζωνική μελέτη Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τον καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ Κυρ. Πιτιλάκη. Βάλε και τον καθηγητή σου να "σπρώξει" για να πάρεις τα στοιχεία. Αν τα καταφέρεις θα σου είμαστε ευγνώμονες αν τα ανεβάσεις στο διαδίκτυο και μας ενημερώσεις σχετικά.
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Αν θέλεις γράψε σε ποιες πόλεις έχουν εκπονηθεί μικροζωνικές μελέτες. Χρήσιμο είναι.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 αλλη μία Δήμου Ανω Λιοσίων http://www.liosia.gr/dal/geology/geology01.htm
dralexis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Γεια σας!Είμαι φοιτήτρια στο τμημα Πολιτικών Έργων Υποδομής και ψάχνω πληροφορίες για την πτυχιακή μου με θέμα "Μικροζωνικές μέλέτες στην Ελλάδα".Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τις συγκεκριμένες μελέτες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγνωμη για την άγνοιά μου ..... αλλά τι ειναι οι μικροζωνικές μελέτες
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα