aneida Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Καλησπέρα. Σε διώροφη κατοικία στην οποία βγάζω άδεια για μικρή προσθήκη δόμησης, επισκευές και διαρρυθμίσεις, κατασκευάζω εσωτερικό κλιμακοστάσιο ανόδου προς τον όροφο όπως φαίνεται στο σχέδιο. (Αριστερά ισόγειο, δεξιά ο όροφος.) Έχω "κιτρινίσει" το περίγραμμα που θεωρώ ότι δεν προσμετράται στον Σ.Δ. αντίστοιχα στο ισόγειο και στον όροφο. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι σωστό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastergios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 (edited) Την ίδια ακριβώς απορία έχω. Είχατε κάποια εξέλιξη με αυτό; Edited Ιούλιος 20 , 2021 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 Το λάθος που εχεις κάνει είναι ότι συμπεριλαμβανεις και τον εξωτερικό τοίχο (σχημα 2)Εκτός δόμησης είναι, φαναρι,κλιμακοστάσιο πλατύσκαλο, θέση αναμονής ΑμεΑ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα