Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

"Αντί για σκόνη ξύλου οι ερευνητές χρησιμοποίησαν πολλών άχρηστα μέρη από πολλά είδη τροφών. Αρχικά αποξήραναν τα άχρηστα μέρη των τροφίμων. Στην συνέχεια τα έκαναν σκόνη την οποία ανέμιξαν με νερό και διάφορα μπαχαρικά."

 

[κι ετσι σου τυχει  το.... γκαραμ μασαλα καφτερο...ανακατεμενο με ΤΑΜΠΑΣΚΟ Μισσισσιππή....αντε να δουμε ποσα καρπούζια απο τον Καστανα θα χρειαστει   η βαρελα για να "γλυκανει"...😆]

 

https://news.b2green.gr/6446/νέα-δομικά-υλικά-από-λάχανα-και-μπαν

Edited by dimitris GM
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.