dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2021 (edited) "Αντί για σκόνη ξύλου οι ερευνητές χρησιμοποίησαν πολλών άχρηστα μέρη από πολλά είδη τροφών. Αρχικά αποξήραναν τα άχρηστα μέρη των τροφίμων. Στην συνέχεια τα έκαναν σκόνη την οποία ανέμιξαν με νερό και διάφορα μπαχαρικά." [κι ετσι σου τυχει το.... γκαραμ μασαλα καφτερο...ανακατεμενο με ΤΑΜΠΑΣΚΟ Μισσισσιππή....αντε να δουμε ποσα καρπούζια απο τον Καστανα θα χρειαστει η βαρελα για να "γλυκανει"...😆] https://news.b2green.gr/6446/νέα-δομικά-υλικά-από-λάχανα-και-μπαν Edited Μάιος 28 , 2021 by dimitris GM 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα