Archytas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Αυτό ίσως σου φανεί χρήσιμο (για να δεις το πρόβλημα με τα νερά στις κλίσεις). http://www.steelbizfrance.com/telechargement/dwndt.ashx?idfile=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Συναδερφοι μια πρακτικη ερωτηση.. Υπαρχουν καπου οι συμβολισμοι για συγκολλησεις..??? (εσωραφη, εξωραφη, μια πλευρα, και απο τις δυο πλευρες κτλ_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Παλιομοδίτικο, αλλά χρήσιμο... Έχει συμβολισμούς για όλα τα είδη ραφής, και είναι και DIN: Υ.Γ: Βάλε τους συμβολισμούς στο υπόμνημα, διαφορετικά κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Εντελως τυχαια σε προσφατη κατασκευη ειδα πανω στις μεταλλικες δοκους τη σταμπα "celsa"... Mε μια αναζητηση βρηκα οτι ειναι διατομες που παραγονται στην Ισπανια.. Εδω στην Ελλαδα, γνωριζοντας την μεγαλη παραγωγη σε οπλισμο σκυροδεματος, δεν παραγονται διατομες δομικου χαλυβα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Ο ωπλισμός παράγεται από scrap... Το S235 νομίζω ότι θέλει καθαρή πρώτη ύλη, συνήθως πρωτογενείς χελώνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 O s275.......??? Λογικα ομως Αλεξη και οι εδω βιομηχανιες δεν χρησιμοποιουν μονο σκραπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 ...Το S235 νομίζω ότι θέλει καθαρή πρώτη ύλη, συνήθως πρωτογενείς χελώνες... Έχεις κάποια πηγή γι αυτήν την πληροφορία; Έχω την αίσθηση ότι όλος ο παραγόμενος στην Ελλάδα χάλυβας (και μορφοσίδηρος) είναι από scrap. Επίσης, ακόμα και χάλυβας πολύ υψηλότερης αντοχής όπως αυτός που χρησιμοποιείται στη ναυπηγική, παράγεται επίσης από scrap. Αρκεί η χημική σύστασή του να είναι αυτή που πρέπει ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του. Δεν έχω να σας δώσω κάποια βιβλιογραφία ή παραπομπές σε ιστοσελίδες παρά μόνο σας μεταφέρω μαρτυρίες από προσωπική επικοινωνία με στελέχη της Σιδενόρ κι άλλων εταιρειών μηχανικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Σε νεα συμμικτη κατασκευη ο κατασκευαστης μου προτεινε, στο συμμικτο μεσοπατωμα, να μην βαλλω σκυροδεμα, αλλα πυριτικη αμμο.... Δεν ρωτησα λεπτομεριες... Ξερει κανεις πως υλοποιειται αυτο??? Μπαινει στεγνη η αμμος??? Και μετα τι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (edited) Οι βεργιες του δομικου χαλυβα σε τι μηκη βγαινουν??? Edited Δεκέμβριος 20 , 2011 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Συνήθως κυκλοφορούν στα 12m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα