terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ο κατασκευαστης μου ειπε οτι αγοραζει 6μ, 12μ και 15μ... Ειδικα τα 15μ βολευουν σε διωροφα.... Ειχα την εντυπωση οτι βγανουν και 9μ.....αλλα δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ε, καλά, δεν χάθηκε ο κόσμος να κόψει και να κολλήσει λίγο παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Σε νεα συμμικτη κατασκευη ο κατασκευαστης μου προτεινε, στο συμμικτο μεσοπατωμα, να μην βαλλω σκυροδεμα, αλλα πυριτικη αμμο.... Δεν ρωτησα λεπτομεριες... Ξερει κανεις πως υλοποιειται αυτο??? Μπαινει στεγνη η αμμος??? Και μετα τι?? Το πιθανότερο είναι ότι δε θα έχεις σύμμικτο πάτωμα, αλλά μια μεταλλική δοκό με ένα Χ/Φ από πάνω. Θα γεμίσει το κενό με άμμο προκειμένου να αυξήσει τη μάζα και με κάποιες εγκάρσεις δοκίδες ( θα φτιάξει το υπόστρωμα για πατήσει το δάπεδο. Παρόμοια τεχνική χρησιμοποιείται σε ξύλινα δάπεδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Επειδη το ρωτησα.... Απλα αναφεροταν σε ελαφρομπετο με πυριτικη αμμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Δες λίγο το θέμα με τον ερπυσμό και τη συστολή ξήρανσης. Είναι διαφορετικοί οι συντελεστές για τα ελαφραμπετά και αν δε με απατά η μνήμη μου εκείνος ο συντελεστής 0,85 μπροστά από τον όρο που αναφέρεται στο σκυρόδεμα, είναι 0,8 για αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Eχεις δικιο... Ελαφρομπετον δεν θα βαλλω... Οποτε δεν εχω προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Πρόσεξε και το ενδεχόμενο να μην έχεις σωστή διαφραγματική λειτουργία. Εννοείται ότι δεν θα έχεις σύμμικτη. Επίσης αν βάλεις οπλισμό ρώτα τον καθηγητή αν τον προστατεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 (edited) ΆΡΗ με προκαλείς να γράψω στα στατικά σήμερα. Γιατί να μην έχεις διαφραγματική λειτουργία; Η προστασία του οπλισμού είναι μειωμένη και απαιτούνται μεγαλύτερες επικαλύψεις. Δεν είναι ανάγκη να με προσφωνείς προφέσορα! Edited Δεκέμβριος 24 , 2011 by dratsiox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Χαχαχα Ναι ναι εσένα εννοούσα. Έγραψα "σωστή" διαφραγματική λειτουργία επειδή δεν έχω δει μελέτη με κάτι τέτοιο Εσύ έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2011 Αρη δεν έχει διαφορά.Οι αντοχές είναι ίδιες. Μιας και το διάφραγμα είναι ένα σύστημα ελκυστηρων-θλιπτηρων, δεν αλλάζει κάτι. Διαφορές έχεις στον ερπυσμο, στη μειωμένη προστασία των οπλισμών και στο βάρος. Προσοχή στο ότι πρέπει να προσδιορίζεται η κλάση του βάρους και όχι μόνο η αντοχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα