Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παλιές απαλλοτριώσεις για την ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

για τοπογραφικό διάγραμμα σε οικόπεδα που έχουν απαλλοτριωθεί από την ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου χρειάζομαι την βοήθεια των έμπειρων συναδέλφων. 

Τα οικόπεδα αυτά έχουν διαμορφωθεί από τις απαλλοτριώσεις για την δημιουργία της ΝΕΟ με Υπουργική απόφαση του 1970. Με τα πρόχειρα διαγράμματα των τότε απαλλοτριώσεων οι ιδιοκτήτες περιέφραξαν τα οικόπεδα, έκαναν συμβόλαια, έβγαλαν Ο.Α. 

Το 2007 βγήκαν επιπλέον απαλλοτριώσεις και στο σχέδιο που συνοδεύει την απόφαση και φαίνονται οι εν λόγω ιδιοκτησίες εφαρμόστηκε στο σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ87' το παλιό όριο απαλλοτριώσεων του 1970 το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν υλοποιήσει οι ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να μπαίνει πιο μέσα στα οικόπεδα τους. Το σχέδιο το πήρα και από την κτηματική υπηρεσία Πατρών και μου το έστειλε και η Δ12 σε dwg. 

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Βγαίνει βεβαίωση δεδομένου του οτι έχουμε τμήμα περίφραξης εντός απαλλοτρίωσης;

Επίσης, στην εικόνα που σας στέλνω χρειάζεται τακτοποίηση. Στο διάγραμμα κάλυψης το εμβαδό της Ο.Α. είναι 1000τ.μ. ενώ στην ανάρτηση στο κτηματολόγιο βγήκε 750τ.μ. λόγω της εφαρμογής της απαλλοτρίωσης. Στο διάγραμμα κάλυψης για την τακτοποίηση θα βάλω τα σωστά τ.μ. ή της άδειας;; 

Να επισημάνω πως στην Ανάρτηση στο κτηματολόγιο έχει εφαρμοστεί η Ροζ γραμμή της απαλλοτρίωσης όπως φαίνεται στις φωτογραφίες

image.png.fff54d8a19e7b21bd233fcd76e5f7a83.pngimage.png.b636c358acbc1b21e5054be53707d56f.png

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.