KPap80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Καλημέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν πληρώσω το παράβολο νομιμοποιησης σε πόσο καιρό φαίνεται στο σύστημα του ΤΕΕ ώστε να πατήσει οριστική υποβολή ο μηχανικός μου? Πλήρωσα πχ Σάββατο.... Πότε θα φανεί?
chris_gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Καλησπέρα! Συνήθως θέλει 24 με 48 ώρες εργασίμων ημερών. Αν πληρώσατε Σάββατο, λογικά το απόγευμα θα έχει φανεί.
KPap80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 25 λεπτά πριν, chris_gr said: Καλησπέρα! Συνήθως θέλει 24 με 48 ώρες εργασίμων ημερών. Αν πληρώσατε Σάββατο, λογικά το απόγευμα θα έχει φανεί. Από το απόγευμα ή αύριο δλδ α περιμένω?
KPap80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος εγώ σαν ιδιώτης να ελέγξω εαν φαίνεται πληρωμένο το πρόστιμο?
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 1 ώρα πριν, KPap80 said: Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος εγώ σαν ιδιώτης να ελέγξω εαν φαίνεται πληρωμένο το πρόστιμο? φάινεται στο σύστημα του μηχανικού που έκανε τη δήλωση. θα σας ενημερώσει ο μηχανικός. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα