nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Στην τελευταία φράση μου εννοούσα ότι για μεγάλα έργα τα μελετητικά γραφεία βάζουν κάποιον διεκπεραιωτή συνεργάτη να τρέξει την άδεια στις υπηρεσίες κτλ και αυτοί κάνουν μόνο τις μελέτες τους.
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Δεν διαφωνώ, απλά τον διεκπεραιωτή τον πήραν όλοι μαζί και του έχουν και γραφεία στα κεντρικά ... 1
loser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 Ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού , Επιτροπές στην βουλή για επαναξέταση της πολεοδομική νομοθεσίας-κωδικοποίηση , Οργάνωση των πολεοδομιών με ιεράρχηση ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε τομέα , Δεδομένα δημοσίου τομέα ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο και αρμοδιότητές σε ιδιωτ μηχανικούς . Εκει που έχει φτάσει το πράγμα και αυτά ακόμα να γίνουν εντός πενταετίας είναι πια ξεπερασμένα , το Ελληνικό δημόσιο είναι στην εποχή του αραμπά με τεράστιο κόστος για την εθνική οικονομία την ανάπτυξη άλλα και το βιωτικό επίπεδο των πολιτών . 2
aneida Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2022 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που δραστηριοποιείται στην Αθήνα πόσο καιρό κάνει η Πολεοδομία Αθήνας να κλείσει ραντεβού για αντίγραφα αδείας; Θέλω να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για δύο άδειες στο Κολωνάκι και στο Παγκράτι κι επειδή βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, δεν γνωρίζω καθόλου αν αργούν όπως δυστυχώς άκουσα. Ευχαριστώ.
loser Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2022 On 7/2/2022 at 11:24 ΠΜ, aneida said: Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που δραστηριοποιείται στην Αθήνα πόσο καιρό κάνει η Πολεοδομία Αθήνας να κλείσει ραντεβού για αντίγραφα αδείας; Θέλω να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για δύο άδειες στο Κολωνάκι και στο Παγκράτι κι επειδή βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, δεν γνωρίζω καθόλου αν αργούν όπως δυστυχώς άκουσα. Ευχαριστώ. Στην banana republic ζεις δεν ξέρεις . με τον γνωστό τρόπο .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα