Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι δόμησης για αλλαγή χρήσης από καπναποθήκη σε βιοτεχνικό κτήριο


Recommended Posts

Γειά σε όλους,

 

Θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης σε τμήμα ενός κτιρίου το οποίο έχει άδεια του 1977 ως καπναποθήκη. Έχει μία έγκριση από το υπουργείο βιομηχανίας ίσως τότε να χρειάζονταν για τις καπναποθήκες. Το οικόπεδο είναι 5000 μ. εκτός σχεδίου και στο τότε σχέδιο κάλυψης παίρνει συντελεστή κάλυψης 40% και υπολογίζει ότι στα 4500 μ. μπορεί να χτίσει 1800 και στην πράξη αυτός έχτισε 1758. Τώρα που θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης σε ένα τμήμα του κτιρίου πως θα κάνω το διάγραμμα κάλυψης? Μπορώ να πάρω όρους δόμησης βιοτεχνικού ενώ υπάρχουν τμήματα που είναι καπναποθήκες? Και ακόμα και να πάρω τα βιοτεχνικά έχουν κάλυψη 30% δηλαδή μικρότερη από αυτήν που είχε όταν κτίστηκε..

Μπορέι κάποιος να μου δώσει μια κατέυθυνση?Ευχαριστώ.

 

[29-05-2009, 10:36]

 

Επειδή δεν βλέπω απαντήσεις να απλουστεύσω κάπως την ερώτηση μου. Σε ένα κτίριο το οποίο κτίστηκε με παλιό κανονισμό δόμησης θέλω να κάνω μια οποιαδήποτε οικοδομική εργασία. Πως θα συντάξω το διάγραμμα κάλυψης αν ο καινούριος κανονισμός έχει μικρότερο συντελεστή κάλυψης δόμησης και το κτίριο υπερβαίνει ήδη τα μέτρα που του δίνει ο καινούριος κανονισμός(αφού με τον παλιό δικαιούταν περισσότερα και τα είχε κτίσει τότε)?

 

[09-06-2009, 11:00]

 

Δεν γνωρίζει κάποιος να μου δώσει τουλάχιστον μια κατέυθυνση? Θέλω να βάλω τοπογράφο να κάνει αποτύπωση αλλα΄αν τελικά δεν γίνεται η δουλειά να μην τον πληρώνω άδικα..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπενθυμίζω ότι όταν κάποια ερώτηση μένει αναπάντητη σημαίνει ότι τα μέλη του φόρουμ - το πιθανότερο - δε γνωρίζουν το θέμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι η Πολεοδομία. Και αν, ευχής έργον, εκεί δώσουν απάντηση μία αναφορά και εδώ για το τί είπαν θα μας ''ξεστραβώσει'' και τους υπόλοιπους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.