VonGhost Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα τα φώτα σας στα κάτωθι δύο (2) ζητήματα. (1.) μου έχει ζητηθεί να εκδόσω Βεβαίωση Μηχανικού Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) για ένα οικόπεδο (τοπογραφικό διάγραμμα ΥΠΑΡΧΕΙ). Η ουσία της βεβαίωσης: μη ύπαρξη κτίσματος ή αυθαιρεσίας εντός του οικοπέδου. Ο λόγος: μεταβίβαση. Γνωρίζετε πώς γίνεται αυτό μέσω του ηλ. συστήματος του ΤΕΕ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. (2.) Η Βεβαίωση θα είναι βάσει Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) ή βάσει του μεταγενέστερου Ν. 4178/2013 ή Ν.4495/2017. Ρωτάω γιατί τέτοιες δηλώσεις έχω εντοπίσει στο ηλ. σύστημα του ΤΕΕ. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 (edited) κι εμεις σε παρακαλουμε "θερμα" να συνεργαστεις με συναδελφο που ασχολειται με το αντικειμενο [την αρνητικη τι την εβαλε καποιος; Τι αποτέλεσμα εχει οταν δεν εξηγει "την βαζω διοτι... "το" και "το"...και επειδη...ο 4014 μας τελειωσε και τωρα παμε με τον 4495 και διαβασε λιγο τον ν 4495 στις αναρτησεις στο φορουμ..κλπκλπ] Edited Ιούνιος 29 , 2021 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 1 ώρα πριν, VonGhost said: Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα τα φώτα σας στα κάτωθι δύο (2) ζητήματα. (1.) μου έχει ζητηθεί να εκδόσω Βεβαίωση Μηχανικού Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) για ένα οικόπεδο (τοπογραφικό διάγραμμα ΥΠΑΡΧΕΙ). Η ουσία της βεβαίωσης: μη ύπαρξη κτίσματος ή αυθαιρεσίας εντός του οικοπέδου. Ο λόγος: μεταβίβαση. Γνωρίζετε πώς γίνεται αυτό μέσω του ηλ. συστήματος του ΤΕΕ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. (2.) Η Βεβαίωση θα είναι βάσει Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) ή βάσει του μεταγενέστερου Ν. 4178/2013 ή Ν.4495/2017. Ρωτάω γιατί τέτοιες δηλώσεις έχω εντοπίσει στο ηλ. σύστημα του ΤΕΕ. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Καλησπέρα, με βάση αυτά που παραθέτεις φαίνεται να μην έχεις ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα των αυθαιρέτων. Οπότε καλύτερα συμβουλέψου κάποιο συν/φο να σε βοηθήσει πάνω στο θέμα. ΟΙ Ν.4014/11 και Ν.4178/13 δεν είναι σε ισχύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VonGhost Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 17 hours ago, akis73 said: Καλησπέρα, με βάση αυτά που παραθέτεις φαίνεται να μην έχεις ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα των αυθαιρέτων. Οπότε καλύτερα συμβουλέψου κάποιο συν/φο να σε βοηθήσει πάνω στο θέμα. ΟΙ Ν.4014/11 και Ν.4178/13 δεν είναι σε ισχύ. Συνάδελφε σε ευχαριστώ για την απόκριση. Θα μιλήσω με πρεσβύτερους και θα βρω την λύση. Το ότι οι δύο προαναφερθέντες νόμοι είναι εκτός ισχύος βοήθησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VonGhost Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 17 hours ago, dimitris GM said: κι εμεις σε παρακαλουμε "θερμα" να συνεργαστεις με συναδελφο που ασχολειται με το αντικειμενο [την αρνητικη τι την εβαλε καποιος; Τι αποτέλεσμα εχει οταν δεν εξηγει "την βαζω διοτι... "το" και "το"...και επειδη...ο 4014 μας τελειωσε και τωρα παμε με τον 4495 και διαβασε λιγο τον ν 4495 στις αναρτησεις στο φορουμ..κλπκλπ] Έγινε Δημήτρη! Θερμά εις το τετράγωνο. I will do my Homework... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα