dargi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 έχει κανείς τους παλαιότερους αντισεισμικούς; είμαι νέα μηχανικός και έχω μια αλλαγή χρήσης αλλά κάποιοι εξώστες του κτιρίου δεν έχουν κατασκευαστεί. τέλος πάντων, μάλλον πρέπει να κάνω επίλυση με τον παλιό αντισεισμικό. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Τον αντισεισμικό του 1959 μόλις τον ψηφιοποίησα, το έκανα pdf και ανέβασα το αρχείο στα downloads ΕΔΩ. Η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή που σημαίνει ότι θα ζοριστούν τα ματάκια σου. Για τον αντισεισμικό του 1985 θα περιμένεις λίγο εκτός αν το ανεβάσει κάποιος άλλος συνάδελφος.
dargi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 ευχαριστώ πολύ Χάρη, για ακόμη μια φορά.
dargi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Χάρη δυστυχώς το αρχείο δεν κατεβαίνει...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Κατέβασε και ΑΥΤΟ, θα σου χρειαστεί. Είναι η τροποποίηση του άρθρου 12 του Αντισεισμικού Κανονισμού του 1959 που επιτρέπει την επαύξηση των επιτρεπομένων τάσεων για τους συνδυασμούς με σεισμό, κατά 50% για το σκυρόδεμα και 20% για το χάλυβα.
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Συνάδελφε εδώ έβαλα όλες τις τροποποιήσεις του ΒΔ 59
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Χάρη δυστυχώς το αρχείο δεν κατεβαίνει... Μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα.
vasilis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η βοήθειά σας ήταν πολύ σημαντική.
vtounto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Είναι η τροποποίηση του άρθρου 12 του Αντισεισμικού Κανονισμού του 1959 που επιτρέπει την επαύξηση των επιτρεπομένων τάσεων για τους συνδυασμούς με σεισμό, κατά 50% για το σκυρόδεμα και 20% για το χάλυβα. Xάρη σου είναι εύκολο να σκανάρεις και την σελ.28 από το Δελτίο ΤΕΕ στο οποίο αναφέρεται η συνέχεια των διευκρινήσεων του ΟΑΣΠ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορώ γιατί δεν έχω όλο το ΕΔ του ΤΕΕ αλλά μόνο την εν λόγω σελίδα σε φωτοτυπία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα