maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συνάδελφοι καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος εάν απαιτείται τυχόν χαρτόσημο για επικύρωση παλαιού τοπογραφικού διαγράμματος (1939) πέραν της σφραγίδας του μηχανικού ?
napoleon Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ποιος να το επικυρώσει? γιατί να το επικυρώσει? και ποιος μηχανικός θα έβαζε σφραγίδα σε ενα τοπογραφικό του '39?
maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Για την τράπεζα προκειμένου φαντάζομαι για την εκτίμηση του ακινήτου.
dada Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Μα τι νόημα έχει να σφραγίσεις ένα τόσο παλιό τοπογραφικό; Δεν θα ελέγξεις εάν έχει αλλάξει κάτι;
maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Τι να ελέγξω δηλαδή ? Αφορά το τοπογραφικό μίας περιοχής στην οποία από τη δεκαετία του 50 έχουν κτιστεί πολυκατοικίες με συνεχές σύστημα δόμησης. Το μόνο πλέον που συνεχίζει να υφίσταται είναι ο δρόμος που είχε διανοικτεί....όλα τα υπόλοιπα είναι πλέον όγκοι μπετόν. Μιλάμε για τοπογραφικό στη καρδιά της Αθήνας.....
napoleon Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ε τότε οκ...αφού όλα έχουν αλλάξει μπορείς άφοβα να επικυρώσεις το τοπογραφικό. καλύτερα βρες όμως καμια σφραγίδα ηλικιωμένου μηχανικού. τριψήφιο ΑΕΜ θα ήταν ιδανικό...αλλα και με τετραψήφιο κάτι θα γίνει
maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αγαπητέ συνάδελφε εάν υπογράψω εγώ που έχω πενταψήφιο πειράζει ?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Η άλλη λύση είναι να δώσεις 20 ευρώ σε κάποιον με εξαψήφιο αριθμό... Με την κρίση που υπάρχει είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ψάξει και πολύ
maximos75 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Πρόκειται για αγοραπωλησία του πατέρα μου. Τι πρόβλημα υπάρχει να υπογράψω εγώ δηλαδή ? Απλά επειδή δεν το γνωρίζω απαιτούνται τυχόν χαρτόσημα επικύρωσης ?
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 και καλό ειναι να τσεκάρεις αν ο 6ψηφιος εχει τρελλόχαρτο, θα'σαι θεος μετά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα