Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επισκευή ή κατεδάφιση;


Recommended Posts

εχω ενα προβλημα και οποιος θα μπορουσε να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!! λοιπον εχω μια αδεια που ο πελατης θελει να βγαλει σε ενα κτιριο παλιο 30τ.μ αναπαλεωση(αναστυλωση) και να ανοιξει ενα ουζερι!!!θελει να το κανει με μεταλλικη κατασκευη και το παλιο αυτο κτιριο εχει ρευμα.το κτιριο αυτο δεν ηταν πριν ουζερι μαλλον θελει και αλλαγη χρησης???η τον συμφερει να το κατεδαφισει και να βγαλει μια αδεια καταστηματος???ευχαριστω

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Πχ ένας Πολιτικός Μηχανικός δε δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

Link to comment
Share on other sites

Αυτό μπορείς να το ξέρεις μετά από μια καλή αυτοψία – αποτύπωση.

Σε τι κατάσταση είναι το κτίριο σήμερα; Για να το κάνει λειτουργικό τι πρέπει να ξοδέψει. Μήπως, τελικά, καταλήξει να έχει ένα κτίριο που όλο «ζητάει» για επισκευές; Αισθητικά πρόκειται για κάτι που αξίζει να διατηρηθεί;

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτό που ρωτάς εμείς τι να σου απαντήσουμε ? Εσύ και μόνο ξέρεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο . Αρα βάλε κάτω και υπολόγισε από την μία το κόστος άδειας επισκευής και αλλαγής χρήσης + κόστος υλοποίησης των επισκευών/ενισχύσεων και από την άλλη το κόστος κατεδάφισης+νέας άδειας+νέας κατασκευής και θα βρεις την απάντηση.

 

Αλλες φορές συμφέρει , άλλες όχι.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχω μια αδεια που ο πελατης θελει να βγαλει σε ενα κτιριο παλιο 30τ.μ αναπαλεωση(αναστυλωση) και να ανοιξει ενα ουζερι!!! .... τον συμφερει να το κατεδαφισει και να βγαλει μια αδεια καταστηματος??

λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο (ΥΠ.ΠΟ.)

 

δεν πιστευω να είναι κάποιο αξιόλογο κτιριο

διότι τότε δε θα σου επιτρέψουν από το Υπουργείο Πολιτισμού την κατεδαφιση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.